Українці зараз переживають сильний стрес через повномасштабне військове вторгнення росії на територію нашої суверенної держави.

Діти, чоловіки, дружини, батьки, друзі вирушили на захист України від ворога. Хтось сіпається від кожного гучного звуку... Все це не може не впливати на наше засинання. Адже якість сну безпосередньо впливає на нашу красу, здоров'я, працездатність, які дуже важливі в житті.

Здоровий сон, скріншот: YouTube
Здоровий сон, скріншот: YouTube

Якщо у вас є проблеми із засипанням, тобто один дієвий спосіб для того, щоб якнайшвидше зануритися в обійми Морфея. Це не підрахунок овець, не йога і навіть стаканчик теплого молока перед сном.

Як заснути за 1 хвилину?

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
  1. Язиком торкніться піднебіння за передніми верхніми зубами.
  2. Покладіть руку на груди, щоб контролювати, що ви дихаєте животом.
  3. Зробіть вдих носом на 4 рахунки.
  4. Затримайте дихання та порахуйте до 7.
  5. Видихніть через напіввідкритий рот (язик, як і раніше, торкається піднебіння) на 8 рахунків, тобто у вас повинен вийти дуже довгий видих зі злегка свистячим звуком.
  6. Зробіть 4-8 повторів.

Одразу у вас може не вийти, просто тренуйтеся. Збільшуйте кількість повторів поступово, почніть із 2-3, потім додавайте щодня по 1 повтору.

Після видиху робіть довільну перерву.

Нагадаємо, якщо в "Єві" та Watsons закінчилися: ідеальна голлівудська маска для м'яких ручок із 4 інгредієнтів.

Раніше ми повідомляли, що малина краще аспірину: чому потрібно якнайчастіше вживати літню ягоду.