Борис Джонсон оголосив, що ухвалив рішення піти з посад прем'єр-міністра Великобританії та лідера Консервативної партії 7 липня 2022 року.

"Я виконуватиму свої обов'язки доти, доки не буде призначено нового лідера" , - заявив Джонсон.

Це сталося через конфлікт усередині самої Великобританії.

В усьому винен скандал навколо 52-річного політика Кріса Пінчера, який є членом команди Джонсона.

Він влаштував бешкет у пабі і домагався двох чоловіків. Щоправда, це було у 2019 році.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Борис Джонсон, фото: скріншот з відео
Борис Джонсон, фото: скріншот з відео

Українці давно охрестили Бориса "Джонсонюком" та вважають другом нашої країни, але мало хто знає, які перешкоди на шляху у британського політика бачили астрологи.

У чому феномен цього ексцентричного англійця? Як йому вдається завойовувати загальне кохання? І чому він так опікується тими, хто опинився у біді? У всьому цьому Новий канал разом із експертами розібрався у новому випуску YouTube-рубрики "Досьє".

Зокрема, фахівчиня з астрології Олена Свиридова дала професійну характеристику політика, яка багато прояснила:

"За знаком зодіаку, Борис Джонсон – Близнюки. Це завжди про гнучкість, легкість, доступність, вічне дитинство. Крім того, якщо подивитися його натальну карту, можна побачити багато планет у цьому знаку. Близнюки – знак, який відповідає за комунікацію, спілкування, пересування. Вони вміють швидко і ефективно адаптуватися, спілкуватися з іншими на рівних, робити зі складного просте.

Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України
Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України

За словами експертки, Близнюки – це дзеркало: вони підхоплюють хвилю свого співрозмовника, створюючи тим самим міцний емоційний зв'язок з ним.

"У Бориса Джонсона дуже гостре почуття справедливості. Про це говорить Місяць у Терезах у його натальній карті ", - додала астрологиня. - Терези - це в цілому історія про гармонію, баланс, спокій, справедливість. Тому коли він бачить, що кривдять слабких або звинувачують невинних, він завжди намагатиметься допомогти їм, врятувати. Ця людина – вічний борець за справедливість, йому важливо, щоб усе було по правді та совісті."

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон подав у відставку: офіційна заява.

Раніше ми повідомляли, що друг Володимира Зеленського Борис Джонсон наблизився до небезпеки впритул: "Він не може сидіти на місці" .