Російські окупанти після провалу на острові Зміїний спробували завдати нового удару, але знову зганьбилися

Російські окупанти знову вирішили завдати удару по острову Зміїний, проте атаку вдалося відкинути. Не можуть змиритися з черговою поразкою. Про це повідомила начальник об’єднаного координаційного прес-центру сил оборони Південь України Наталія Гуменюк під час всеукраїнського телемарафону.

Острів Зміїний, фото: Facebook
Острів Зміїний, фото: Facebook

Перша леді розкрила плани президента? Чи готовий Володимир Зеленський піти на другий термін після війни

Президент України Володимир Зеленський не зрадив мирний народ, залишившись у країні, коли розпочалася повномасштабна війна проти рашистів. Його дружина, перша леді Олена, розповідала, що весь цей час перебувала в межах держави. Згодом згадувала про страшні бажання маленького сина, який мріє стати військовослужбовцем ЗСУ.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Окупанти обрали наступну цiль для наступу на Донбас, ЗСУ вже відбили декілька атак

Росія вже обрала наступну мету для боротьби. Слов'янськ може стати ключовою битвою за Донбас. Таку думку озвучили у британській розвідці, і дані опубліковані на сторінці Міністерства оборони Великобританії.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Організаторка незаконного "трансферу" чоловіків за кордон попалася на гарячому: з "туристів" брала 5500 доларів

У Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України повідомили про те, що у Львові затримали організаторку незаконного "трансферу" чоловіків за кордон. Відповідну заяву було опубліковано на офіційній сторінці Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України у соцмережі Фейсбук.

Фото: facebook.com/DSI.police.ukraine
Фото: facebook.com/DSI.police.ukraine

Строгі заборони на Івана Купала: чого в жодному разі не можна робити 7 липня, традиції наших предків

Свято Івана Купала українці відзначають у ніч з 6 на 7 липня. Оскільки у нього язичницьке коріння, колись давно це свято відзначали у червні в День літнього сонцестояння. Це традиційне слов'янське свято існувало задовго до хрещення Київської Русі. Все змінилося з приходом християнства, то ж святкування перенесли, присвятивши цей день Різдву Іоанна Хрестителя.

Івана Купала, кадр з відео
Івана Купала, кадр з відео