Президент України Володимир Зеленський не зрадив мирний народ, залишившись у країні, коли розпочалася повномасштабна війна проти рашистів.

Його дружина, перша леді Олена, розповідала, що весь цей час перебувала в межах держави. Згодом згадувала про страшні бажання маленького сина, який мріє стати військовослужбовцем ЗСУ. А зараз у неї поцікавилися, що стосується ідеального терміну для правління однієї людини.

Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram
Володимир і Олена Зеленські, фото: Instagram

Її відповідь точно не сподобається росіянам, які зовсім не знають, що таке – зміна влади. У них ті самі, старі, радянські та корумповані особи сидять в уряді протягом двадцяти років.

— Який термін, на вашу думку, найоптимальніший бути при владі?

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

— Мені здається 5 років, максимум ще один термін – все. А потім уже...

Можливо, ця відповідь і допоможе українцям зрозуміти, чи готовий Володимир Зеленський ще на 5 років президентства. І чи виберуть громадяни його ще раз після таких важких випробувань через коронавірус та повномасштабну війну.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Правильно, тому що коли людина довго при владі, ми бачимо, що починає відбуватися", "Сподіваюся піде на другу, ще скільки всього потрібно буде зробити після війни", - пишуть користувачі в коментарях.

@politic.lives

#термін #оленазеленська #властьвукраине

♬ to build a home - favsoundds

Нагадаємо, Олена Зеленська не стримала емоцій через вбитих росією українських дітей: до болю зворушливі кадри підкорили мережу

Як повідомляв "Знай.uа", Петра та Марину Порошенко спіймали в одному з найдорожчих готелів Лондона: закінчилося викрученими руками та зламаними нігтями.

Знай.uа писав, син Володимира Зеленського хоче в армію, але не може - вік не дозволяє: "Він усім каже"