Надя Дорофєєва після розлучення з Дантесом і у відносинах з Кацуріним "підкотила" до Пивоварова: "Мені так подобається"

Артем Пивоваров розмістив фрагмент із ефіру програми "Ранок з Україною", яку ведуть Анатолій Анатолич та Лілія Ребрик. На відео артист нагадав шанувальникам, що ще недавно у нього було довге волосся до плечей, зовсім як у його колеги Наді Дорофєєвої. Але він вирішив його зістригти. Дорофєєва, у свою чергу, адресувала Пивоварову декілька компліментів і заявила, що йому дуже личить нова стрижка.

Пивоваров та Дорофєєва, фото з Instagram
Пивоваров та Дорофєєва, фото з Instagram

У ЗСУ пояснили, у яких випадках треба брати дозвіл на виїзд за межі місця реєстрації: як отримати документи

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нагадав норми закону про знаходження військовозобов'язаних чоловіків у воєнний час, йдеться не про заборону пересування, а про дозвіл у разі зміни місця реєстрації. Залужний пояснив, що немає заборон на пересування всередині країни, відповідні документи оприлюднені на сайті ЗСУ. Коротко - для виїзду за місто не треба брати дозвіл.

Військкомат, кадр з відео
Військкомат, кадр з відео

Ціни на молоко побили рекорди у всьому світі: чи чекати сповільнення темпів найближчим часом

Закупівельні ціни на молоко у світі зростають рекордними темпами. Світова комбінована ціна на молоко у квітні 2022 р. була найвищою за всю історію моніторингу - такі дані наводить IFCN. Цілі галузі не встигли оговтатися від наслідків затяжних коронавірусних локдаунів останніх двох років. Тепер же ситуацію ускладнила цинічна війна росії проти України, підкосивши глобальну економіку та спричинивши стрімку інфляцію в усьому світі.

Молоко. Фото: Аргументи і факти
Молоко. Фото: Аргументи і факти
Молоко. Фото: Аргументи і факти

Легенда "Танців з зірками" Влад Яма у перуці та сукні порадував пародією на дружину Максима Галкіна: "Алли бували різні"

Відомий український хореограф, легенда шоу "Танці зі зірками" Влад Яма розсмішив вдалою пародією на знамениту співачку та дружину Максима Галкіна Аллу Пугачову. Влад Яма позує у перуці, сукні та чоботях на шпильці в образі Алли Пугачової. Поруч із ним стоїть чоловік і жінка також переодягнуті в дружину Максима Галкіна.

Влад Яма. Фото: скриншот Youtube
Влад Яма. Фото: скриншот Youtube

За донати ЗСУ хлопця посадять до в'язниці

ФСБ росії вломилось у квартиру громадянина рф, який переказав кошти у благодійний фонд "Повернись живим". Москвич нібито задонатив фонду "Повернись живим" чималеньку суму коштів та ще й не один раз. фсб увірвалися у його квартиру, та зачитали чоловікові застереження про "державну зраду". Відео з затриманням облетіло мережу.

ФСБ. Фото: скриншот Telegram
ФСБ. Фото: скриншот Telegram