Доктор Євген Комаровський – відомий в Україні педіатр вищої категорії, який перестав із початком війни працювати за напрямком.

Чоловік повернувся до рідної студії та випустив черговий корисний ролик, у якому обговорив і дуже небезпечне інфекційне запалення мигдаликів.

Євген Комаровський, скріншот: Youtube
Євген Комаровський, скріншот: Youtube

— Хочу звернути вашу увагу, що лікування антибіотиками, яке необхідне терміново та в обов'язковому порядку, як правило, застосовується тільки при одному варіанті ангіни. Тієї самої класичної ангіни, яка викликана бета-гемолітичним стрептококом. Ангіна завжди має лікуватися антибіотиками. І не тому, що вона не минає.

Євген Комаровський, скріншот: Youtube
Євген Комаровський, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

— Просто саме антибіотики різко зменшують ймовірність ускладнення ангіни, ураження серця, нирок тощо.

"Нарешті лікар повернувся", "А чи може вплинути на горло ніс, тобто викривлення в носі. Таке відчуття, ніби дихаю не по правильному напрямку, і гостро впливає на біль у горлі" , - пишуть користувачі в коментарях.

При цьому під кінець стає невідомо, чи є ролик свіжим чи старим записом, оскільки зовнішність Євгена Комаровського змінилася з приходом війни.

Нагадаємо, доктор Комаровський назвав головну проблему батьків, через що діти вже не "такі": "Гірше розуміють"

Як повідомляв "Знай.uа", доктор Комаровський порадив, як убезпечити воду для пиття: "Зараз ми на порозі..."

Знай.ua писав, доктор Комаровський зізнався, що українці різко почали на все скаржитися через війну: "Два тижні кашляє"