Український борщ визнано об'єктом культурної спадщини ЮНЕСКО. Про це 1 липня 2022 року повідомив Міністр культури Ткаченка.

Росіяни вже дуже розлютилися на таку новину, а українці тільки радіють. То чому б на честь цього не навчиться готувати борщ без жодної краплі води? Ви можете передати таку першу страву своєму захиснику на передову або взяти з собою в дорогу. Борщ можна зберігати в холодильнику протягом 3 тижнів і він не зіпсується.

Таке диво для воїнів ЗСУ готують звичайні вчителі в одному із коледжів Дніпропетровської області. Вчитель української мови Наталя вигадала цей унікальний рецепт борщу.

Приготування борщу. Фото: YouTube
Приготування борщу. Фото: YouTube

Секрет такого борщу криється в інгредієнтах, адже він виходить у власному соку.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Дуже багато солі та багато томатів. Він виходить, як консервант", - каже Наталя.

Ну і, звичайно, у цій справі нікуди без вакууму.

Готується борщ у мультиварці, під великим тиском та при температурі 120 градусів. Потім вакумується і за 40 хвилин борщ готовий.

Потім шедевр української кулінарії потрібно просто дістати з пакета, додати склянку окропу та гастрономічний оргазм забезпечено.

Чудо-борщ без води, скріншот з відео
Чудо-борщ без води, скріншот з відео

За день дівчата виготовляють кількасот порцій такого борщу. За схожою технологією роблять вареники з картоплею та млинці "Джавелін" з яблуками.

Нагадаємо, що Володимир путін узурпував Єльцина і захопив владу, агент ЦРУ розповів про четверту людину .

Раніше ми повідомляли, що дефіцит солі, гречки та палива - не межа: українців попередили про скорочення на прилавках овочів із борщового набору .