Жорстока війна в Україні відкрила багатьом очі на справжню сутність росії, показавши, що з цією країною краще не мати жодних справ. Та все ж, як не прикро, залишились ті, у кого інші пріоритети.

Як виявилося, російський онлайн-кінотеатр "Амедіатека" анонсував вихід нових прем'єр американського кабельного телевізійного каналу HBO (входить до корпорації WarnerMedia), який надав їм відповідні дозволи. Цей факт викликав неабияке обурення у Мережі.

"Ви жартуєте? @HBO @WarnerMedia @cnn підписала контракт з російською медіа-платформою Amediateka на надання останніх шоу та підтримки перекладу їх на російську мову після 4 місяців страшної війни в Україні 🤯😡", - йдеться у повідомленні.

Зруйнований росіянами будинок, війна в Україні. Фото з соцмереж
Зруйнований росіянами будинок, війна в Україні. Фото з соцмереж

Автор публікації називає такий бізнес "отриманням кривавих грошей" і просить закривати всі проєкти з росіянами, яких по факту можна сміливо називати терористами та вбивцями.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Російські новини про це пишуть, як це нормально! А американські медіапровайдери роблять це приховано, щоб продовжувати отримувати криваві гроші. Що ви про це думаєте?...Будь ласка, продовжуйте закривати кожен проєкт і кожну співпрацю з терористами та вбивцями!", - додає автор публікації у коментарях, звертаючись до американських високопосадовців.

Скріншот: twitter.com/minimall
Скріншот: twitter.com/minimall

Нагадаємо, Росія оголосила дефолт за зовнішнім боргом - вперше за 100 років: санкції працюють

Також ми писали, воїн ЗСУ влаштував своїй мамі зворушливий сюрприз у її день народження: не бачила сина пів року

Нагадаємо, налякані "бавовною" росіяни плачуть, що їхній владі "бракує яєць": "Терпіти будемо поки в Кремль не прилетить"