У Міністерстві освіти й науки України осоромилися на базових знаннях. Пост із помилками у телеграм-каналі відомства вже видалили, але у мережі поширюють відповідні скріншоти - то ж МОН відвертітися від відповідей не вийде.

Грубі помилки знайшли у публікації МОН про проходження учасниками другого етапу підтвердження участі в основній сесії Національного мультипредметного тесту (HMT).

"Тойво, @MON_UKRAINE а поясніть, що то за країни такі Турція і Словакія? І де ви загубили Крим? Пост вже видалили, але питання залишаються", - йдеться у повідомленні.

Скріншот: twitter.com/2pryvatmemarnya
Скріншот: twitter.com/2pryvatmemarnya

Як виявилося, замість "Туреччини" у публікації було вказано "Турція", а замість "Словаччини" - "Словакія". Крім того МОН опублікувало карту України без Криму, що теж викликає чимало запитань.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, за словами міністра освіти Сергія Шкарлета цьогоріч українські випускники, які вимушено перебувають поза межами держави зможуть скласти НМТ для вступу до закладів вищої освіти України за кордоном. Зокрема, тимчасові екзаменаційні центри будуть створені у 31 країні світу в 57 містах.

Скріншот: twitter.com/2pryvatmemarnya
Скріншот: twitter.com/2pryvatmemarnya

Нагадаємо, Росія оголосила дефолт за зовнішнім боргом - вперше за 100 років: санкції працюють

Також ми писали, воїн ЗСУ влаштував своїй мамі зворушливий сюрприз у її день народження: не бачила сина пів року

Нагадаємо, налякані "бавовною" росіяни плачуть, що їхній владі "бракує яєць": "Терпіти будемо поки в Кремль не прилетить"