Віталій Кім зізнався, як заспокоює себе сам без дружини і дітей поруч: "Їм пофігу..."

Глава Миколаївської ОВВА Віталій Кім дав 34-хвилинне інтерв'ю в рамках телепередачі "Зірковий шлях", де поділився своїми відчуттями, пов'язаними з повномасштабною війною проти рашистів.

- Що заспокоює Кіма? Зрозуміли, що боретеся зі стресом.

- Я не сильно напружуюся, щоб заспокоюватися. По громадянці точно треба розуміти, що мене заспокоює - зараз я не можу цим заспокоюватися. Полювання, собака, мотоцикл.

Віталій Кім, фото: Instagram
Віталій Кім, фото: Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Катя Осадча зізналася, що остаточно "розклеїлася", не допомагає навіть підтримка Горбунова: "Почала здаватися"

Відома українська телеведуча Катя Осадча зізналася, що вперше за кілька місяців у неї опускаються руки і навіть підтримка чоловіка Юрія Горбунова в цьому випадку безсила.

Безперервні обстріли українських міст змусили її зненавидіти всіх жителів сусідньої країни.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

Скільки ще триватиме сильна спека в Україні: прогноз погоди синоптика Наталії Діденко на 29-30 червня

Як прогнозує відомий український синоптик Наталка Діденко, сильна спека ще триватиме в Україні два дні. А вже в четвер, 30-го червня, вона ослабне. Згідно з її прогнозом, лише західні області ще затримаються серед +30...+34 градусів, там зниження температури повітря передбачається з 2-го липня.

Аномальна спека
Аномальна спека

Ірина Білик здала Таїсію Повалій та Ігоря Ліхуту з потрохами: "Радіє тому, що відбувається з нами тут"

Українська співачка Ірина Білик дала інтерв'ю, в якому розповіла про своє ставлення до українських артисток, які проживають і працюють в росії.

Ірина Білик розповіла, що чоловік її колеги Таїсії Повалій, продюсер Ігор Ліхута підтримує "спецоперацію" рф в нашій країні.

Фото зі сторінки Таїсії Повалій
Фото зі сторінки Таїсії Повалій

Рамзан Кадиров знову став посміховиськом, але цього разу навіть не через свої "військові подвиги"

Стало відомо про те, що главі Чеченської Республіки Рамзану Кадирову вручили вельми цікавий орден. Тепер у нього є нагорода За заслуги перед... стоматологією. Ні від кого іншого такого очікувати було не можна.

Рамзан Кадиров, фото: скріншот з відео
Рамзан Кадиров, фото: скріншот з відео