Росія оголосила дефолт за зовнішнім боргом - вперше за 100 років: санкції працюють

Країна-агресорка росія, яка розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну 24 лютого 2022 року й отримала низку санкцій від країн Європи та світу, вперше за 100 років оголосила дефолт за зовнішнім боргом. Оголошення дефолту для росії стало кульмінацією санкцій Заходу, які перекрили шляхи платежів закордонним кредиторам.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Міноборони Олексій Резніков пояснив, чому ракетні удари по Києву загрожують всій Європі

Резніков закликав Захід позбавити росію доступу до військових технологій та розгорнути в Україні ефективні системи ППО. Російські терористи вчинили чергові воєнні злочини – обстріляли ракетами низку мирних українських міст. Про це Олексій Резніков написав у своєму Facebook.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Олексій Резніков. Фото: скрін youtube
Олексій Резніков. Фото: скрін youtube

Головний пропагандист Соловйов назвав канцлера Німеччини, Олафа Шольца, "міллю": "Зовсім знахабнів"

Черговий пропагандистський рівень дна показав Соловйов на своєму ток-шоу, де зібралися декілька представників путінського квазісвіту. У притаманній їм манері гопників, "експерти" розказали, хто й коли зробив помилку, а не путін. Обурення пропагандистів викликали слова Олафа Шольца про підтримку України, а також надання фінансової допомоги та зброї.

Пропагандист Соловйов. Фото: скриншот Youtube
Пропагандист Соловйов. Фото: скриншот Youtube

Тарас Стадницький помітив, що падіння путінського патріарха Кирила розділило українців на два табори: "Жаліють, що..."

Відомий український гумористичний актор, член колективу "V. I. P. Тернопіль" Тарас Стадницький часто тішить своїми жартами українців. У кожній ситуації він старається знайти свою "родзинку". То ж не відреагувати на славнозвісне падіння у російському храмі пропутінського патріарха Кирила Тарас Стадницький просто не міг.

Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy
Тарас Стадницький, facebook.com/taras.stadnytskyy

Тарас Тополя розповів, що робитиме, якщо потрапить у полон до окупантів - думав навіть про суїцид: "Молю Бога..."

Відомий український виконавець і соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який також є чоловіком співачки Alyosha і батьком їхніх спільних дітей, в інтерв'ю радіоведучому Славі Дьоміну розповів, чи уявляв ситуацію, якої бояться багато українських чоловіків і жінок - потрапити в полон до російських окупантів. Як відомо, зараз артист відважно захищає рідну країну на фронті в лавах ЗСУ.

Тарас Тополя, instagram.com/tarastopolia
Тарас Тополя, instagram.com/tarastopolia