За сніданком кожен з нас обирає якийсь напій: Кава, чай, сік або просто склянку води. Але ви ніколи не замислювалися, як зміниться ваше життя, якщо ви будете пити вранці саме зелений чай.

Які корисні властивості має цей напій і як він може допомогти вашому організму? Ми допоможемо вам розібратися в цьому.

Зелений чай, фото: GettyImages
Зелений чай, фото: GettyImages

Зелений чай стимулює метаболізм. Антиоксиданти збільшують вивільнення нейрохімічного норадреналіну в крові і сприяють його циркуляції краще, ніж будь-який інший кофеїновмісний напій. Більш активна (приблизно в три рази) циркуляція норадреналіну означає ефективне спалювання жиру.

Чай містить антиоксиданти, які зміцнюють імунну систему. Антиоксиданти, що містяться в зеленому чаї, подорожують по тілу в пошуках вільних радикалів. Вони не тільки ліквідують їх, але і можуть усунути деякі вже нанесені ними пошкодження.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Розслабляюче діє на організм і одночасно покращує роботу мозку. Стимулює вироблення альфа-хвиль, які зазвичай активуються під час медитації. Цей ефект нейтралізує нервове збудження, яке багато хто відчуває при споживанні кофеїн напоїв.

Сміливо пийте зелений чай, щоб позбутися від стресової напруги.

А в такі напружені дні, які українці мають зараз, позбавлення від стресового напруження хоча б ненадовго - дуже цінна функція.

Зелений чай, фото з відкритих джерел
Зелений чай, фото з відкритих джерел

Нагадати, що Lifecell першим запускає реєстрацію номерів через Дію: покрокова інструкція для українців.

Раніше ми повідомляли, що хороша новина для автовласників: на українських АЗС став дешевшати газ.