Хороша новина для автовласників: на українських АЗС став дешевшати газ.

За даними моніторингу цін з 10 по 17 червня автогаз почав дешевшати. Така тенденція пояснюється тим, що збільшився обсяг поставок даного виду палива. На сьогодні через паливну кризу держава не регулює ціни на паливо, вони встановлюються відповідно до ринкових умов.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube

Очі бояться, а ноги роблять: Анна Саліванчук показала, як переступає через власний страх заради красивої фігури

Анна Саліванчук добирається до місця тренування разом з сином вздовж залізниці, а потім через посадку, схожу на невеликий ліс. Зірка зізнається, що в нинішніх реаліях їй страшнувато ходити в таких місцях. Втім, їй доводиться придушувати страх, адже ходити на заняття необхідно.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube
Анна Саліванчук. Фото: скрін youtube

Володимир Кличко та Оксана Марченко стали кумами: у малятка з'явився ангел-охоронець, а хто батьки

У родині Нестора Шуфрича сталася радісна подія-похрестили його донечку Марію в Києво-Печерській Лаврі. У малятка з'явився ангел-хранитель і вона обзавелася хрещеними - Оксаною Марченко і Володимиром Кличком. Таким чином брат градоначальника столиці став кумом Віктора Медведчука.

Оксана Марченко та Володимир Кличко, фото з соцмереж
Оксана Марченко та Володимир Кличко, фото з соцмереж

Аліна Гросу розповіла про зруйновані плани і згадала юні роки: "Трохи дитинства"

Аліна Гросу поділилася, що війна повністю перекроїла її плани, адже в цей час, вона повинна була бути в турі по українських містах, зокрема тим, що знаходяться в тимчасовій окупації. Вона зізналася, що їй емоційно важко усвідомлювати, що зараз це неможливо.

Аліна Гросу. Фото: скрін youtube
Аліна Гросу. Фото: скрін youtube

Борису Джонсону 58: як прем'єр створив англо-український суржик і що за пісня звучатиме на похоронах друга Зеленського

19 червня, в День батька, свій 58 День народження відзначає друг України і прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон. За день до свого свята Борис завітав до Києва, де відвідав Володимира Зеленського і ще міцніше зміцнив дружбу України і Великобританії. Джонсон дуже полюбився українцям за свою позицію і ту колосальну підтримку, яку він надає нашій країні.

Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України
Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України