Kalush Orchestra виступили проти скасування Євробачення-2023 в Україні - реакція Олега Псюка: "ЗСУ зроблять все можливе"

Європейський мовний союз 17 червня повідомив, що Євробачення-2023 не може відбутися в Україні і почав переговори про проведення пісенного конкурсу у Великобританії, представник якої посів друге місце. Лідер гурту "Kalush Orchestra" Олег Псюк відреагував на новину.

Сергій Притула та Олег Псюк з Kalush Orchestra
Сергій Притула та Олег Псюк з Kalush Orchestra

Мосійчук розповіла, яка насправді звільнена з полону парамедик Тайра з Азова: "Вона мені була, як мама"

Юлія Паєвська за позивним Тайра з" Азова " – Народний герой України, яка вісім років рятувала життя військових і мирних жителів на Донбасі. Тайра потрапила в полон російських окупантів у Маріуполі 16 березня, але нещодавно її звільнили. Про те, як Юлія себе почуває ексклюзивно розповіла її подруга Олена Мосійчук в ефірі студії "Сніданок з 1+1".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тайра. Фото: скриншот Youtube
Тайра. Фото: скриншот Youtube

Володимир Зеленський показав Борису Джонсону знищені танки росіян, прем'єр-міністр у захваті: "Слава Україні"

17 червня 2022 року в Україну без офіційних попереджень приїхав прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон. Зазначимо, що це вже другий його візит до столиці України з початку повномасштабної війни 24 лютого. Після офіційних розмов Володимир Зеленський і Борис Джонсон відвідали Свято-Михайлівський Золотоверхий монастир у Києві. Президент України та Прем'єр-міністр Великої Британії відвідали виставку знищеної військової техніки російських окупантів. І там Джонсон знову заговорив українською.

Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України
Володимир Зеленський і Борис Джонсон, фото: Офіс президента України

Перший "Холостяк" Макс Чмерковський розповів про другу вагітність піти: "Ми чекаємо. Якщо дівчинка, то..."

В інтерв'ю Григорію решетнику в рамках проекту "Як ти?"Чмерковський розповів, як боявся не побачити сина, адже 24 лютого 2022 року він був у Києві на зйомках танцювального шоу СТБ. До того його дружина і мама просили не їхати в Україну якраз через загрозу війни. У вихованні сина Чмерковський намагається врівноважити якості дружини і свої.

Макс Чмерковський, скріншот з відео
Макс Чмерковський, скріншот з відео

Давид Арахамія проговорився про втрати українських військових, доведеться мобілізувати ще людей

Станом на сьогоднішній день, кількість людей, які борються за перемогу у війні росії проти України, становить близько 1 мільйона громадян. Нардеп зазначив, що є можливість призвати ще приблизно 2 мільйони громадян, але армії не вистачає зброї та боєприпасів.

Давид Арахамія, фото: Facebook
Давид Арахамія, фото: Facebook

Українці залишаться без автомобілів: що замість бензину продають на АЗС під час війни

Як відомо, під час війни постраждали нафтопереробні потужності України в результаті чого виникла криза на ринку палива. Незважаючи на те, що європейські країни допомагають долати брак палива, на АЗС все одно є черги. За інформацією начальника Головного управління Держгоспслужби міста Києва Олега Рубана за результатами перевірок на АЗС було накладено штрафів на загальну суму вище 1,5 млн грн.

АЗС. Фото: скрін youtube
АЗС. Фото: скрін youtube