На росії після путіна будуть ще диктатори: таролог залякала жителів рф - "Не нам терпіти"

Ясно, що рано чи пізно володимира путіна не стане і хтось займе його місце. Чи буде це черговий диктатор? І скільки взагалі диктаторів ще буде в росії? У цих питаннях допомогла розібратися відома Таролог Валентина. Карти відразу показали, що скоріше за все Путін не буде останнім диктатором на росії.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Павло Зібров розповів про знак, який" з'явився "йому під час війни: "Вимушено"

Павло Зібров нещодавно записав пісню, присвячену війні, яку розв'язала росія на території суверенної України. А сьогодні розповів зворушливу і знакову історію створення обкладинки. З'явилася вона не просто так. Коли він побачив, диптих української художниці "Лелека", то відразу зрозумів, що це саме той символ, який передає внутрішній стан кожного українця.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Пост Павла Зіброва, instagram.com/pavlo_zibrov
Пост Павла Зіброва, instagram.com/pavlo_zibrov

Олена-Крістіна Лебідь закликала не вестися на "Віддам даром" під час війни-залишитеся без грошей

Через повномасштабну війну росії проти України дуже багато опинилися у важкому становищі — хтось залишився без даху над головою, хтось без доходів. Цим і користуються зловмисники, які пропонують безкоштовну допомогу, а самі виманюють у людей гроші. Детальніше про цю шахрайську схему розповіла ведуча проекту "Аферисти в сітях" на Новому каналі Олена-Крістіна Лебідь.

Олена-Крістіна Лебідь,"Аферисти в сітях"
Олена-Крістіна Лебідь,"Аферисти в сітях"

Для "роботи" по Керченському мосту все готово: вся технічна документація на руках у ГУР

Так званий Кримський міст з'єднує росію і український півострів. Після анексії, рутін будував його майже п'ять років. Ця "кишка подачі резерву", за словами генерал-майора Марченка, має бути знешкоджена. Технічна документація мосту містить інформацію про рельєф місцевості, дорожнього покриття, опори мосту, протизсувні конструкції та іншу інфраструктуру, повідомляють у ГУР.

Кримський міст. Фото: Youtube
Кримський міст. Фото: Youtube

Загарбники завозять в Херсон росіян і розселяють в квартири місцевих жителів, які виїхали з міста

У квартири і будинки херсонців завозять сім'ї російських загарбників. Вони самовільно заселяються в будинки і квартири українців. За словами заступника міністра, станом на 13 червня електронна черга на отримання російського паспорта складається на 2 тижні. Ймовірно, зазначені заходи проводяться з метою штучного збільшення частки місцевого населення.

Ганна Маляр. Фото: скриншот Youtube
Ганна Маляр. Фото: скриншот Youtube