Який день в мережі ходять чутки про те, що володимир путін переніс невдалу операцію і зараз знаходиться в комі. Навіть подейкують, що скасували його виступ на Олімпіаді в Санкт-Петербурзі, який мав відбутися 17 червня.

Ці розмови, звичайно, дуже радують, але ще більше всіх порадував факт того, що подія все-таки відбулася. Ясно, що рано чи пізно володимира путіна не стане і хтось займе його місце. Чи буде це черговий диктатор? І скільки взагалі диктаторів ще буде в росії? У цих питаннях допомогла розібратися відома тарологиня Валентина.

Руйнування Кремля від вітру, кадр з відео
Руйнування Кремля від вітру, кадр з відео

Карти одразу показали, що скоріше за все путін не буде останнім диктатором на росії.

"Випали мечі, це однозначно ні.. Негативна карта... Верховна жриця каже, що за цим стоїть таємниця... Таємниця в кількості",- говорить Валентина.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чи буде володимир путін останнім диктатором росії, розклад Таро
Чи буде володимир путін останнім диктатором росії, розклад Таро

Далі таролог подивилася, скільки всього буде цих диктаторів.

"Диктаторам вже Місяць випав... Зараз порахуємо, скільки буде... 4 диктатора.. Я в шоці, але росія заслужила. Я не думаю, що вони будуть такі диктатори, як путін. Навіть після Сталіна був Хрущов і він був іншою людиною... Зараз я ще по-іншому порахую... 2 диктатора, якщо брати старші карти. Це 100 років диктатури ще? Красива назва для роману".

Нагадаємо, що Еммануель Макрон розкрив таємницю своїх інтимних розмов з путіним: дзвонив після дозволу Володимира Зеленського.

Раніше ми повідомляли, що Володимир путін стане овочем уже в серпні: нумеролог Владислав Грицай позначив дату початку кінця росії.