Син Олександра Лукашенка на випускному виклав прапор України: "Коля виріс гангстером"

Сусідня Білорусь стала для росії потужним союзником у війні, яку розпочав володимир путін. На щастя, на боці зла виявилося тільки не лигитимное керівництво країни в особі Олександра Лукашенка, а народ всіляко відмикається від будь-якої військової допомоги для росіян і підтримує Україну.

Випадково (або може все ж спеціально) підтримав Україну і син Лукашенка - Микола.

Лукашенко з сином на параді в Москві, фото з вільних джерел
Лукашенко з сином на параді в Москві, фото з вільних джерел

Віктор Павлік возз'єднався з сином від Каті Репяховой в важливу для сім'ї дату: "Богом посланий"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Український співак Віктор Павлік возз'єднався з сином від Каті Репяховой після тривалого розставання. У зв'язку з повномасштабним російським вторгненням Віктор Павлік ще в перші тижні війни відправив дружину Катю Репяхову і сина в Ізраїль. Вони пробули там кілька місяців і спілкувалися з главою сімейства лише по телефону і відеозв'язку.

Віктор Павлік. Фото: скрін youtube
Віктор Павлік. Фото: скрін youtube

Андрія Садового обікрали прямо в мерії Львова, Ірина Фаріон тут як тут: "Орлиці не сповідаються перед гієнами"

Котики є дуже потужним заспокійливим і піднімачем настрою. Вони не говорять про "2-3 тижні", як Арестович, і какають в лоток, а не в душу, як колишні. Знає про корисні функції котів і мер Львова Андрій Садовий і саме тому в місті з'явився свій котячий мер - Левчик. Але бувають з котиком і кумедні випадки, як і з будь-яким представником цього виду чотирилапих.

Скрін, Instagram кіт Садового
Скрін, Instagram кіт Садового

Зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко зробила те, чого любитель "русского міра" так довго чекав: "Вони не повинні..."

Українська актриса, гумористка і учасниця "Дизель Шоу" Яна Глущенко вирішила нагадати громадянам про захисників з "Азовсталі", які більше двох місяців героїчно протистояли противнику, будучи в оточенні. Згодом їй написав невідомий любитель "руського міра", який порахував, що його думка з образами на адресу українських військовослужбовців - важлива.

Яна Глущенко, фото: Instagram
Яна Глущенко, фото: Instagram

У Києві попрощалися з цвітом нації Романом Ратушним-Протасів Яр став на коліна перед загиблим героєм

Сотні людей, молоді, активістів стали на коліно перед героєм, який загинув на війні під Харковом. Ворожа куля обірвала Молоде життя 9 червня. У Києві пройшла церемонія прощання. Громадський активіст і доброволець Роман Ратушний був яскравою і сильною особистістю.

Прощання з Романом Ратушним. Фото: скриншот Facebook
Прощання з Романом Ратушним. Фото: скриншот Facebook