Зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво зізнався, що його почали мучити кошмари: "Холоне кров у жилах"

Канадський і український шеф-кухар і бізнесмен Ектор Хіменес-Браво розповів, що після відвідин Бучі його почали мучити кошмари від побаченого. Він зазначив, що Україна повинна перемогти зло і щодня він нагадує світу, як важлива будь-яка допомога в цій боротьбі.

Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube
Ектор Хіменес-Браво. Фото: скрін youtube

Зеленський запевнив, що не збирається вести обстріл російської території: "Ми не терористи, ми здорові"

Володимир Зеленський заявив на пресконфернеції для данських ЗМІ, що зброя Україні потрібна для того, щоб звільнити нашу країну. Зеленський відповів на питання, Чи буде Україна обстрілювати територію рф, якщо захід дасть на те згоду.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Ми не терористи, щоб обстрілювати цивільні квартали", - зазначив президент.

Володимир Зеленський. Фото: Офіс Президента
Володимир Зеленський. Фото: Офіс Президента

Через війну українцям хочуть списати кредити: Данило Гетманцев пояснив нюанси

Частині українців хочуть пробачити борги перед банками. Народний депутат розповів, що в Раду внесено проект закону, який передбачає зміни до Податкового кодексу, а саме щодо списання кредитів у частини українців. Йдеться про кредитне майно, а саме нерухомість і автомобілі. Зокрема, коли через війну знищено кредитне майно, а за нього ще треба виплачувати кошти, однак до користування воно вже не придатне.

Данило Гетманцев, фото: babel.ua
Данило Гетманцев, фото: babel.ua

Екс-учасник "X-Фактора" висміяв поради Оксани Марченко, яка придумала "дост кара гюнде": "Потрібні пісні російською"

Український хіп-хоп виконавець Хас поділився цікавою історією про проросійську телеведучу Оксану Марченко, які багато хто пам'ятає за передачами "Україна має талант" і "X-Фактор". Хассан Назар розповів, як в далеких 2012-2013 Марченко давала "поради" хлопцеві, як майбутньому успішному артисту.

"Якщо ти хочеш досягти чогось в цій країні, тобі треба писати пісні російською, максимум українською, не переходити на незрозумілі мови", - заявила тоді вона.

Оксана Марченко, скріншот: Youtube
Оксана Марченко, скріншот: Youtube

Хто з нардепів отримав найменшу та найбільшу компенсації за оренду житла під час війни

Народні депутати України продовжують отримувати компенсацію за оренду житла з держбюджету під час війни в Україні. Загальна сума компенсації склала 1 млн 3 тис.грн. Можливістю такої компенсації у травні скористалися 36 народних обранців.

Нардепи - скріншот
Нардепи - скріншот