Пародист Зеленського з "Кварталу 95" згадав, як президент відреагував на його "кривляння": "Виходив на сцену..."

Відомий український гуморист, зірка студії "Квартал 95" Юрій Великий досить не часто, але періодично радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Він є "копією" Володимира Зеленського через вміння спародіювати голос. Якось президент України навіть приходив на виступи "Кварталу 95", підігруючи колишнім колегам.

Юрій Великий, фото: Instagram
Юрій Великий, фото: Instagram

Зірка Євробачення Катя Павленко згадала злощасний ранок 24 лютого: "Взяла кота, готівку і документи"

Відома українська співачка Катерина Павленко, солістка колективу Go_A і просто зірка Євробачення розповіла, як і де її застала війна. Війна застала Катерину Павленко вдома, 24 лютого в її квартирі. Прокинулася вона трохи раніше, за 15 хвилин до перших вибухів. Нібито відчувала, що може статися щось погане. Було дуже голосно, оскільки проживає вона ближче до Борисполя.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Катя Павленко, фото: Instagram
Катя Павленко, фото: Instagram

Світлана Лобода показала "біженця" Івана Дорна, який лякається від швидкої допомоги: "Я плачу"

Світлана Лобода - відома українська виконавиця, яка лише з часом зуміла сформулювати свою проукраїнську позицію після початку повномасштабної війни, розпочатої рашистами 24 лютого 2022 року. Зовсім недавно їй вдалося відновити Instagram-аккаунт на території України, а зараз в Stories вона опублікувала хвилинний ролик, фрагменти короткого фільму про українських біженців.

Світлана Лобода, фото: Instagram
Світлана Лобода, фото: Instagram

Який на смак Борис Джонсонюк? Людмила Барбір разом з українцями побачила яблучка і меренгу: "Ми жартували"

Британський прем'єр Борис Джонсон дуже багато зробив для України в плані підтримки в кровопролитній війні, розпочатої росією і путіним. Джонсон був першим зі світових політиків, хто не побоявся путінських ракет і приїхав до Києва в розпал війни, щоб підтримати Володимира Зеленського і весь народ.

Борис Джонсон, фото: Знай. uа
Борис Джонсон, фото: Знай. uа

Окупанти від страху перед ЗСУ сходять з розуму та скаржаться на погані "броніки": "Трьох на дурку відправили"

Завдяки зусиллям ЗСУ і поставкам західної зброї, російським окупантам в Україні на війні непереливки. Джонсон був першим зі світових політиків, хто не побоявся путінських ракет і приїхав до Києва в розпал війни, щоб підтримати Володимира Зеленського і весь народ.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео