Кожна мама переживає за свою дитину, особливо це стосується незнайомих людей. Так, коли віддаєш своє чадо в дитячий сад або школу хочтся вірити, що кровинка буде в безпеці з вчителями і вихователями.

Але, як виявилося, в Україні це можливо далеко не в будь-якому випадку. І дико усвідомлювати, що віддавши свою дитину вранці в дитячий сад, ви можете його отримати назад з синцями від вихователів. Такою історій поділилася блогерка Тетяна Коряк (Корячка).

Дитсадок, кадр з відео
Дитсадок, кадр з відео

"Звертаюся як мама до мам! Таке не повинно залишатися в тіні! Бити дітей в саду і вважати, що це виховні заходи - це ненормально! Максимальний репост!!! Нехай садочок під назвою HAPPY ENGLISH в Ужгороді більше не функціонує!!!",- благає Таня.

Блогер з донькою Аміною пробули 1,5 місяця в Харкові під обстрілами і вони приїхали в Ужгород, сподіваючись, що їх життю більше нічого не загрожує і вони матимуть спокій. Таня зізнається, що найбільшим її страхом було те, що доньку в дитсадку образить вихователь.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Кричуща подія сталася в день народження Українки, в Ужгороді. Коряк прийшла в дитячий садок HAPPY ENGLISH по вулиці Старицького 33.

Аміна зрідка ходила в цей дитсадок і завжди розповідала про те, що її б'ють інші дітки, а вихователі карають саме її. А ось мамі дівчинки вихователі відповідали, що її донька є призвідницею всіх бійок.

Публікація Тетяни Коряк (Корячка)
Публікація Тетяни Коряк (Корячка)

Того нещасливого дня Аміна вибігла до мами і сказала, що її штовхнула вихователька. Таня з клекочущим серцем пішла розбиратись в ситуації. Дитина вказала на дівчину вихователя в зелених штанях. Після того, як Коряк стала з'ясовувати, що сталося, вихователь з переляканими очима сказала, що не штовхала дитину, а просто відвела за руку. Аміна стверджувала, що її саме штовхнули і гірко плакала.

Тоді підійшов директор садка і поводився дуже по хамськи. Він почав звинувачувати дитину в тому, що вона погано поводиться, що вона не цариця і повинна підкорятися правилам.

"Ніхто ні за яких обставин не має права вдарити, с*ка, маленького янголятка",- крізь зуби говорить Тетяна.

Коряк після спілкування з директором зрозуміла, що дитину більше туди не відведе і вирушила додому. Донька була настільки вимотана розбірками, що лягла одразу спати і лише з часом чоловік показав Тані на те, що у малятка на спині синець у формі пальців дорослої людини.

Коли Тетяна сиділа у слідчого і писала заяву, то представник закону показав, що потрібно було зробити, щоб у дитини були такі синці. Це дійсно були сильні удари або поштовхи.

Синці на тілі Аміни після відвідування дитячого садка
Синці на тілі Аміни після відвідування дитячого садка

"Я дуже прошу, щоб цей сад не функціонував. Тому що керівництво послало мене нах*й. Вони не захотіли розбиратися в ситуації і сказали, що я неадекватна дурепа... Звинуватили дитину, сказали, що вона впала з качелі, але судмедексперт довів, що це сліди чотирьох дорослих пальців",- ледве стримуючи сльози поділилася українка.

Вона поспілкувалася з батьками, які водять своїх діток до цього навчального закладу і, як виявилося, це вже не перший випадок некомпетентності персоналу.

Одна з мама сказала, що дітей відводять в кут і можуть вдарити по попі, друга дівчина поділилася, що хотла влаштуватися в той дитячий садок, але від неї вимагали жорстких методів виховання, з якими вона була не згодна.

Тетяна Коряк просить допомогти закрити дитячий садок
Тетяна Коряк просить допомогти закрити дитячий садок

Зараз Тетяна збирає всі документи для слідства, щоб закрити заклад. Вже доведено, що данський садок працює без будь-яких ліцензій. А ось донька блогерки вже третю добу не спить і прокидається від істерик.

Донька Тетяни Коряк вже третю добу не може нормально спати
Донька Тетяни Коряк вже третю добу не може нормально спати

У розмові з мамою дівчинка розповіла, що хотіла подивитись у дзеркало і за це її вдарила та вихователька.

Маленька Аміна зізналася, що хотіла подивитися в дзеркало, а вихователь її вдарила
Маленька Аміна зізналася, що хотіла подивитися в дзеркало, а вихователь її вдарила

Те, що Аміну таки чіпав вихователь, підтвердив і син однієї з українок, який теж ходить до цього дитсадка.

Хлопчик підтвердив, що Аміну смикав вихователь
Хлопчик підтвердив, що Аміну смикав вихователь

Нагадаємо, що 9-річна дівчинка загинула через зараження вошами, маму і бабусю відправили до в'язниці: "Переконатися, що вона..."

Раніше ми повідомляли, що поліцейські в столиці побили 16-річного підлітка за крадіжку: "Стусани і кулаки доречні?"