Володимир Зеленський закликав поставити "на місце" керівництво рф: "Занадто пізно обговорювати"

Президент України Володимир Зеленський заявив, що прийшов час поставити "на місце" керівництво росії, яке почало повномасштабну війну в серці Європи. Таку заяву він зробив, виступаючи на 19-му азіатському саміті з безпеки Shangri-La Dialogue.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

А як же Катя Осадча: Юрій Горбунов притулився до Даші Асаф'євої, вона не проти

У той час поки ведуча "Світського життя" Катя Осадча веде активну діяльність на інформаційному фронті, Юрій Горбунов подорожує разом з іншими артистами і дає концерти для ЗСУ. А нещодавно в мікроблогах Горбунова і Астаф'євої з'явилися їхні спільні фото, на яких вони притиснулися один до одного.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва

Скільки українцям доведеться заплатити за кавуни цього літа? Аграрії попереджають про зростання цін у 5 разів

У 2022 році в нашу країну прийшла повномасштабна війна, яку оголосила нам росія під час війни з Володимиром путіним і тепер під великим питанням. З Херсона так точно, тому що місто знаходиться в тимчасовій окупації рашистів. В Одесі арбузики поки маленькі і поміщаються в долоню. Але буквально через максимум 2-3 тижні вони потраплять на полиці супермаретів. На початку червня красунчики з Одеси будуть на столах в українців, але дешевими вони точно не будуть. Про це розповів фермер Роман Дяжук.

Кавун в Одесі, фото з соцмереж
Кавун в Одесі, фото з соцмереж

Анна Богдан кинула Мішу Заливака, а українці втратили віру в шоу "Холостяк": "Зайка дочекалася"

На Трійцю Анна Богдан приголомшила всіх зізнанням - вони з Заливако розійшлися. Ганна опублікувала пост в якому написала, що багато хто запитує, куди з простору дівчини подівся Міша і чи не розійшлися вони. З болем у душі Сторожук розповіла правду.

Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram
Михайло Заливако та Анна Богдан, фото: Instagram

Україні можуть надати німецькі БМП в терміновому порядку: якщо Шольц знову не стане на захист росіян

Гендиректор Армін Паппергер в інтерв'ю заявив, що кілька бойових машин піхоти Marder від німецького виробника Rheinmetall, які були зняті з озброєння Бундесвером, в даний час пройшли модернізацію, і можуть бути доставлені в Україну вже в найкоротші терміни.

Німецькі БМП Marder, фото з вільних джерел
Німецькі БМП Marder, фото з вільних джерел