Що російські окупанти планували роздати українцям: "наполеонівські" плани курям на сміх

Після проведення так званого "референдуму", у разі захоплення Київщини, окупанти планували взяти на облік усіх мешканців та обміняти їхні паспорти на документи зразка СРСР. В СБУ надали фото підготовлених паспортів, схрон з якими був виявлений в покинутому будинку недалеко від міста Макарів на Київщині.

Паспорти СРСР. Фото: facebook.com/SecurSerUkraine
Паспорти СРСР. Фото: facebook.com/SecurSerUkraine

Друг Олександра Еллерта Андрій Рибак скоро одружується, з Мішиною намагався забути дівчину: "Це сльози щастя"

Андрій Рибак був учасником першого сезону романтичного шоу" Холостячка " з актрисою Ксенією Мішиною. Було видно, що дівчина дуже розташована до хлопця. Але, як з'ясувалося пізніше, хлопець виявився тим ще ловеласом: на проекті він клявся в любові Ксенії, а поза ним - своїй колишній дівчині Аліні. Дівчина рибалки Аліна зізналася в інтерв'ю Григорію Решетнику, що війна зробила їх ближчими. Та й сам Андрій визнає, що вони все-таки завели кота і таки вирішили одружитися.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Андрій Рибак з дівчиною Аліною, фото: Знай.uа
Андрій Рибак з дівчиною Аліною, фото: Знай.uа

СБУ накрила ідеолога Медведчука: спрямовував діяльність на руйнування України

Стало відомо про те, що Служба безпеки України вручила підозру в державній зраді політтехнологу Віктора Медведчука. Вручення підозри стало можливим після того, як була проведена комплексна Судова психологічно-лінгвістична експертиза. Вони проаналізували масив доказів, які зібрала СБУ.

Віктор Медведчук, фото: скріншот з відео
Віктор Медведчук, фото: скріншот з відео

Онкохвора Анастасія Заворотнюк ще до пухлини мозку збиралася в Маріуполь: тепер його немає

Анастасія Заворотнюк - відома російська актриса, телеведуча і співачка, яка зіткнулася в останні роки з жахливою хворобою - в жовтні 2018 року у неї діагностували пухлину головного мозку. Рухаємося до 2004 року... тоді на екранах вперше вийшов телесеріал "Моя прекрасна няня", в якому Заворотнюк зіграла головну роль. Дії проходили в Москві, а її персонаж - Віка Прутковська - якщо згадати, до п'ятнадцяти років жила в Маріуполі.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Головні традиції Трійці-2022: як прикрасити будинок, чому потрібно свататися і що потрібно обов'язково освятити в церкві

Цього року Трійця припадає на 12 червня, і на честь цього, понеділок 13 числа повинен був бути офіційний вихідний, але через війну, яку почала Росія українці будуть удовольстоваться тільки святковою неділею. Свято вважається одним з найголовніших в році, практично нарівні з Великоднем. Називають цей час ще зеленою неділею, так як воно символізує пробудження природи і повертає до життя.

Трійця
Трійця / скріншот з відео