Маски скинуті, путін вперше зізнався, для чого почав війну з Україною — вже не прикривається "боротьбою з нацизмом"

Путін зізнався, що війну з Україною почав, щоб захопити країну. Українці це розуміли, як і знали, що боротьба з нацизмом - це прикриття. Як і Мінські домовленості і мирні переговори - теж прикриття для накопичення сил.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Slavia "вимріяла" у ексчоловіка Дзідзьо квартиру, але так в неї і не заїхала: "Я налаштовувала, він каже ні"

Українська співачка Ярослава Притула відома під псевдонімом Slavia і як колишня дружина Михайла Хома (Дзідзьо). Зараз вона дала інтерв'ю в рамках "Зіркового шляху", в ході якого говорила на всілякі тему, включаючи навіть минуле з чоловіком.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

- Коли ти придбала будинок? Я знаю, що тобі від екс-чоловіка залишилася квартира.
- Ми з Михайлом, коли були одружені, я дуже мріяла про цю квартиру. Я налаштовувала Михайла, він каже: "Ні, це озеро". А я дуже люблю воду... Каже: "Це очерети, жаби, комарі". Але він поїхав подивився, дзвонить, каже мені: "Тут класно, тут супер, все..."

Slavia, фото: Instagram
Slavia, фото: Instagram

В Україні повертають податки і мита за розмитнення авто: стала відома дата

В Україні мають намір повернути податки і мита за розмитнення авто. Відповідний законопроект № 7418 підтримав Податковий комітет Верховної Ради. У пояснювальній записці до законопроекту вказується, що він зокрема передбачає повернення мита і ПДВ на імпортні товари. Зазначається, що цей крок необхідний для наповнення державного бюджету та ліквідації надмірної конкурентної переваги.

Авто на іноземних номерах. Фото: скрін youtube
Авто на іноземних номерах. Фото: скрін youtube

Від бази вагнерівців залишився попіл, ЗСУ підірвали боєприпаси разом з найманцями на Луганщині - уцілів лише один окупант

Українські військові знищили на Луганщині базу ПВК "Вагнер". Як повідомляє український журналіст Роман Бочкала на стадіоні в Кадіївці (колишній Стаханов), куди "прилетіло" рашистам, крім складу боєприпасів була підірвана база вагнерівців.

Вибух бази вагнерівців. Фото: скриншот Twitter
Вибух бази вагнерівців. Фото: скриншот Twitter

Лідер "Бумбокс" Андрій Хливнюк зізнався, чому обрав саме" Червону калину": "Моє завдання..."

Андрій Хливнюк - відомий український виконавець, лідер колективу "Бумбокс", а також автор безлічі крутих пісень. Завдяки одній з композицій, не його авторства, він став всесвітньо відомий - мова, звичайно ж, йде про "Червону калині", яку він заспівав у порожньому Києві на самому початку війни.

- Чому саме ти вибрав цю пісню?
- Моє було завдання - пацани, поки я навчуся оперувати РПГ, завдання буде "вести інформаційну роботу". Цією піснею могла стати будь-яка повстанська пісня.

Андрій Хливнюк, фото: Instagram
Андрій Хливнюк, фото: Instagram