ПриватБанк розпочинає виплату соціальної допомоги українцям у рамках нового спільного проекту Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ) та Міністерства соціальної політики України. Хто має право на виплати, розповіли в пресслужбі банку.

Українці отримають допомогу в розмірі 2500 гривень на людину на місяць. Виплати триватимуть протягом 3 місяців і перераховуватимуться голові домогосподарства на банківську карту, зареєстровану в Мінсоцполітики. Якщо такої немає, то потрібно звернутися в ПриватБанк, де нададуть необхідну допомогу.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Відзначається, що для отримання грошей не потрібно проходити ніяких реєстрацій, втім, на виплати можуть розраховувати тільки окремі категорії українців.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Сім'ї, які офіційно зареєстровані в Міністерстві соціальної політики як малозабезпечені і до 24 лютого 2022 року проживали в одній з громад, які постраждали від збройного конфлікту (незалежно, поїхала ця сім'я або залишилася). Такі громади є в: Донецькій, Луганській, Запорізькій, Житомирській, Київській, Миколаївській, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській області", - розповіли в банку, хто має право на виплати.

Раніше портал Знай повідомляв, матеріальна допомога для сімей військовополонених: як оформити, і скільки заплатять.

Також наш портал інформував, чи здеруть за комуналку останнє: у Кабміні вирішили подальшу долю тарифів на опалення.

Крім того, ми писали, українцям обіцяють виплати в розмірі 20 тисяч гривень: хто зможе отримати і які документи потрібні.