Замерзнемо чи у власних квартирах? Україну чекає найскладніший опалювальний сезон

У Кабміні визначили скільки потрібно газу і вугілля, щоб пройти найскладніший в Україні опалювальний сезон. Через воєнний стан і часткове руйнування інфраструктури міст в Україні створюють штаб, який займатиметься підготовкою до найскладнішого в історії країни опалювального сезону. Вже проведені попередні підрахунки, за якими потрібно накопичити близько 2-3 млн.тонн вугілля, а також докупити 2-8 млрд кубометрів газу.

Опалення, скріншот із відео
Опалення, скріншот із відео

Максим Галкін принизив Путіна його ж фразою, натякаючи, що буде зі Швецією: "Подобається, не подобається..."

Максим Галкін висловлює свою думку максимально прямо, із застосуванням слова "війна" і детальним описом злочинів, скоєних військами рф. Зараз почався його ізраїльський тур, в ході якого він відкрито насміхається над "боротьбою" росії з нерозширенням НАТО і так далі.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Максим Галкін, фото: Instagram
Максим Галкін, фото: Instagram

Росіяни придумали новий спосіб відкосити від війни в Україні: на першій зустрічній

Російські окупанти почали укладатися фіктивні шлюби для того, щоб не їхати на війну в Україну. Бойовий дух опустився нижче плінтуса. Вони почали відпрошуватися у командирів для того, щоб встигнути на своє весілля. Звичайно ж, це всього лише відмовка, і шлюб насправді фіктивний. Вони просто розуміють, що іншого способу повернутися додому живим немає.

Російська техніка, фото: скріншот з відео
Російська техніка, фото: скріншот з відео

У американців запитали, чи знають вони групу Kalush Оrchestra - реакція жителів здивувала

Американців на Таймс-сквер запитали, чи знають вони групу Kalush Оrchestra. Опитування провели серед перехожих. Фото учасників Kalush Оrchestra розмістили на світловому банері одного з будинків. Вчинок групи - переказ коштів на потреби ЗСУ та продаж на аукціоні кубка - щиро вразив американців, і вони поважають українців за прагнення до перемоги.

Kalush Orchestra. Фото: Telegram
Kalush Orchestra. Фото: Telegram

Дружина вбитого Георгія Гонгадзе згадала його пророчі слова про війну України проти росії: "Отримає по зубах"

У 2000 році був убитий журналіст і головний редактор "Української правди" Георгій Гонгадзе. Минуло вже більше двадцяти років, зараз його дружина Мирослава дала невелике інтерв'ю, в ході якого поділилася своїми думками, стосовно Гонгадзе і його пророчих слів.

"Він говорив, що Грузія маленька і її легко захопити, а Україна - велика країна і росія може отримати по зубах, якщо вона спробує це зробити", - додає жінка.

Мирослава Гонгадзе, скріншот: Youtube
Мирослава Гонгадзе, скріншот: Youtube