Повномасштабна війна проти рашистів в Україні триває вже більше 100 днів, наші військовослужбовці умертвили вже більше 30 тисяч окупантів, які більше ніколи не повернуться до своїх улюблених матерів, дружин і дітей... тільки лише в труні.

Хлопці обороняють наші землі на півдні і сході. Їм вдалося відбити атаку на Київ, у Чернігівській, Сумській областях. І через успішні дії ЗСУ актуальним стає питання Криму, а також тимчасово окупованих Донецької, Луганської областей з 2014 року.

Війна в Україні: Євген Малолєтка/AP
Війна в Україні: Євген Малолєтка/AP

Володимир Зеленський, а також інші представники влади іноді нагадують ЗМІ, що основним завданням є повернення на території, зайняті до 24 лютого 2022 року. Однак, наприклад, начальник ГУР Кирило Буданов заявляє, що наші війська до кінця поточного року вже будуть перебувати в Криму. Звідти ми зараз і розберемо відео, опубліковане в TikTok. Чоловік вирішив виділити кілька мінусів життя на окупованому півострові.

Пляж в Криму. Фото: скрін youtube
Пляж в Криму. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Перший - це ці триколори, які, с*ка, тут висять. І другий - відсутність Прапора України. Україна, якого х*я? Скільки можна Вас ще чекати", - заявляє він.

@toto_xaa

#toto_xaa #крым#россия #украина

♬ оригинальный звук - АнтоХА

Нагадаємо, росіяни взялися за пісні Скрябіна, Соловій і "Океан Ельзи", кров з вух не зупинити: "Вет кикалин" і "Списи без сома"

Як повідомляв "Знай.ua", в окупованому Криму "підприємці" почали торгувати тінню на пляжах: "200 рублів за метр"

Знай.ua писав, Аліна Паш зізналася, що збрехала про поїздку до Криму і підробила довідку від прикордонників: "Беру на себе всю відповідальність"