Президент Володимир Зеленський Зараз на весь світ показує мужність не тільки своє, але і всього українського народу.

Глава держави працює над тим, щоб адекватні, демократичні країни об'єдналися перед обличчям справжнього ворога - рашистів і їм ватажка, путіна.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Володимир Олександрович став президентом в 2019 році, як всі ми добре пам'ятаємо - після виборів і дебатів з Петром Порошенком, минулим верховним головнокомандувачем. Зеленському не вдалося здобути перемогу в першому турі, але легко вийшло в другому. А зараз в TikTok знову з'явилося відео, в якому тоді ще кандидат на пост президента, займався поліпшенням своєї української мови.

Як ми пам'ятаємо - у Володимира Зеленського були деякі проблеми з цим, але через кілька років, в стані повномасштабної війни, в одному з інтерв'ю він навіть почав забувати російські слова і ніяк не міг підібрати переклад.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Заняття відбувалися несподівано в спортивному залі. Зеленський займався на біговій доріжці і будь-який неправильний переклад або якщо він занадто довго думав над відповіддю - швидкість збільшувалася.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Земляника - Суниця; Арбуз - Кавун; Шампиньоны - Печериці; Ожина - Ежевика; Горобина - Рябина; Сельдерей - Селера; Ракушка - Мушля; Шиповник - Шипшина; Утка - Качка; Карп - Короп; Ребрышки - Реберця (Ребра); Клюква - Журавлина.

Саме ці слова тоді пройшов Зеленський з командою - на деяких були заминки. Наприклад, Володимир Олександрович думав, що "шампиньоны" так і будуть.

@zelenskiy_wonderful

підтягуємо українську #зеленський #зекубики #зеленский #zelenskiy

♬ оригінальний звук - фан акаунт Зеленського

Нагадаємо, Володимир Зеленський зробив те, на що ніколи не зважиться" бункерний " путін: "Працювати"

Як повідомляв "Знай.ua", українцям показали героя Валерія Залужного в молодості, дівчата ледь стримуються: "Хочу, щоб у кожному..."

Знай.ua писав, колишній друг Зеленського Галустян змусив дівчат "працювати" над його партнером: "С*сіть, щоб ходити не міг"