Дмитро Кулеба відповів Еммануелю Макрону на заклики зберегти обличчя путіну: "Принижує себе"

Еммануель Макрон напередодні заявив, що" не потрібно принижувати росію", щоб в день припинення бойових дій сторони могли знайти вихід із ситуації шляхом дипломатії. Також він додав, що російський президент зробив помилку, але "росіяни як і раніше великий народ". На слова французького лідера відреагував глава МЗС України Дмитро Кулеба. Він зазначив, що росія сама себе принижує, розв'язавши цю війну і здійснюючи жахливі злочини.

Еммануель Макрон, скріншот з відео
Еммануель Макрон, скріншот з відео

Аллі Пугачовій загрожує небезпека через захист Максима Галкіна: "Від путіна всього можна очікувати"

В останні тижні стали з'являтися розмови про те, то Алла Пугачова і Максим Галкін планують своє повернення на батьківщину. Однак, гумориста можуть очікувати серйозні неприємності по приїзду на землі путіна. Відома таролог Валентина розповіла, чи зможе зіркова сім'я повернутися в свій будинок. Таролог не виключає, що на Аллу можуть повісити якісь несплати податків або ще якісь безглузді приводи. Допомогу бідним можуть пред'явити, як звинувачення.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Київ обстріляли з Каспійського моря, ракета ледь не спровокувала витік радіації на Південноукраїнській АЕС

Рано вранці 5 червня 2022 року по Києву було завдано ракетного удару. За повідомленнями мера Віталія Кличка, вибухи сталися в Дарницькому та Дніпровському районах столиці. Через якийсь час з'явилася інформація про те, що Київ обстріляли з літаків Ту-95 з акваторії Каспійського моря. Вранці, 5 червня, ворог випустив кілька ракет у напрямку Києва. Близько 6 ранку вони були виявлені і обстріляні, одна ракета була знищена.

Вибух у Києві, скріншот з відео
Вибух у Києві, скріншот з відео

Іраклі Макацарія розповів про весілля і вагітність його обраниці Лізи: "Це все воля Божа"

Тривалий час Іраклі Макацарія був один, а влітку 2020 року він познайомився з чарівною дівчиною Лізою Чічуа, яка молодша Іраклі на 17 років. Ліза-відмінниця медичного вузу і захоплює Макацарію своїм розумом і вмінням міркувати. У другому випуску шоу " Як ти?"з Григорієм Решетником Іраклі розповів про весілля і про тему батьківства.

Іраклі Макацарія і Ліза Чічуа, фото з соцмереж
Іраклі Макацарія і Ліза Чічуа, фото з соцмереж

Чи здеруть за комуналку останнє: у Кабміні вирішили подальшу долю тарифів на опалення

Як зазначив прем'єр Денис Шмигаль, держава зацікавлена в поверненні українців додому, а для цього треба забезпечити необхідні умови. Зокрема, за його інформацією, на Київщині в Ірпені, Бучі та Ворзелі відновлено водопостачання та водовідведення. Крім того, розпочато ремонт котелень.

Опалення, скріншот: YouTube
Опалення, скріншот: YouTube