В окупованому Криму "підприємці" почали продавати на пляжах тінь. Так, щоб посидіти в тіні з відвідувачів беруть гроші. Про це розповіли в одному з місцевих пабліків.

Відвідувачі розповіли, що прийшли на пляж з дитиною, яка випадково зайшла в тіньову зону. До нього відразу ж підбігли співробітники пляжу і закликали звільнити територію або заплатити гроші. Люди обурені такою поведінкою співробітників і відзначають, що при цьому за пляжем зовсім не доглядають.

Крим, море, фото скріншот з відео
Крим, море, фото скріншот з відео

"1 метр тіньку коштує 200 рублів. Пляж барабулька Заозерне. Лежали на сонці, дитина маленька з лопаткою зайшов на хвилину в тіньову зону, як тут же підійшов співробітник пляжу і сказав дитину прибрати, так як тінь коштує 200 рублів і вони тримають в оренді пляж, теж за нього платять. При цьому пляж зарослий, брудний", - обурюються люди.

Скрін з соцмереж
Скрін з соцмереж

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обурені відвідувачі відзначили, що навіть будучи місцевими були ображені таким "обслуговуванням" і додали, що з такими темпами відпочиваючих в Криму не побачать ще довго.

"Ми місцеві, але з таким ставленням до людей, приїжджих у нас точно не буде. Питанням зарослого пляжу співробітники не перейнялися, а 200 рублів це відразу", - додали вони.

Раніше інформаційний портал Знай писав, "Карма наздогнала військових злочинів": бійці тероборони знищили окупантів, які розстріляли колону мирних жителів.

Також наш портал повідомляв, тарифи на газ та опалення під час війни: українцям розповіли, до яких цін готуватися.

Крім того, ми писали, українці пішли на пляжі з приходом літа, а поліція чекає порушників на березі-відпочиваючі допомагають діставати з води.