Кейт Міддлтон відома своїми строгими, елегантними і стриманими виходами. Через це Меган Маркл часто в ЗМІ ставлять в приклад Кейт, як зразок для наслідування королівської особи.

Але, як виявилося, дружина принца Вільяма може не тільки хизуватися в строгих нарядах, але і бути цілком щасливою в звичайних джинсах.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото з Facebook
Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото з Facebook

Герцогиня Кембриджська поділилася солодкими знімками, зробленими на її кухні, коли вона насолоджувалася ранковою випічкою зі своїми трьома дітьми: принцом Джорджем, 8 років, принцесою Шарлоттою, 7 років, і принцом Луї, 4 роки.

Кейт Міддлтон з дітьми, фото: Duke and Duchess of Cambridge
Кейт Міддлтон з дітьми, фото: Duke and Duchess of Cambridge

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фотографії було розміщено в офіційному акаунті Кейт і принца Вільяма в Instagram, і на них видно, як мама в нападах хіхікання готує торти перед вуличною вечіркою, яка проходить в Кардіффі.

У підписі до знімка Кейт написала: "Випікаємо торти для місцевої громади в Кардіффі, щоб насолодитися вуличною вечіркою, присвяченою платиновому ювілею, яка відбудеться сьогодні!Сподіваємося, вони вам сподобаються!"

Повсякденна Кейт була в джинсах, вона додала нотку розкоші своїм дизайнерським топом: рожевою блузкою в дрібну клітку від Brora за 129 фунтів стерлінгів.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон, кадр з відео
Принц Вільям і Кейт Міддлтон, кадр з відео

І діти з Кембриджу, здавалося, були однаково схвильовані тим, що скинули свій формальний одяг після трьох днів святкування платинового ювілею правління королеви Єлизавети II.

Шарлотта виглядала мило в смугастому топі і рожевих шортах, хоча, схоже, вона потрапила в неприємність, пов'язану з випічкою, оскільки пізніше вона переодяглася в рожеву сорочку-поло і темно-сині шорти з пензликами.

А ось брати, тим часом, виглядали шикарно в темно-синіх футболках поло, коли вони були зосереджені в випічці.

Нагадаємо, замах на Єлизавету II? У Лондоні евакуювали всіх з Трафальгарської площі: "Стався вибух".

Раніше ми повідомляли, що принцу Гаррі необхідно швидке втручання лікарів, Меган Маркл вже бачить лису голову.