Колишній холостяк Іраклі Макацарія зізнався, як нервує його 20-річна наречена Ліза Чічуа: "Не вірю в любов"

Григорій Решетник зізнався, що він дуже радів, побачивши, як Іраклі робив пропозицію своїй тепер уже нареченій Лізі Чичуа. Ведучий впевнений, що саме проект "Холостяк" підготував грузина до таких правильних перфомансів. Решетник попросив Макацарію розповісти трохи про 20-річну Лізу і про те, як почалися їхні стосунки.

Іраклі Макацарія, фото: Instagram
Іраклі Макацарія, фото: Instagram

Російські окупанти не зможуть захопити Донецьку область через помилкову тактику: "друга в світі армія" знову облажалася

Наступ на Слов'янськ з південного сходу від Ізюма, а також на захід від лиману йде вкрай повільно. Саме тому, вже зараз можна сказати, що ніяких успіхів там найближчими днями не передбачається, оскільки окупанти поставили собі за мету взяття Сєвєродонецька.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Російські військові, фото: скріншот з відео
Російські військові, фото: скріншот з відео

Маша Єфросиніна зізналася, як з 8 розміром грудей і в міні-спідниці потрапила на "Підйом": "Тут все через ліжко, я одоробло"

Українська телеведуча Маша Єфросиніна здобула популярність після того, як тривалий час пробула співведучою Юрія Горбунова в ранковому шоу "Підйом" на Новому каналі. В ході розмови на тему самореалізації в рамках проекту "дорослі дівчатка" ведуча розповіла Олі Поляковій про те, як вона взагалі потрапила на "Підйом".

Маша Єфросиніна, фото: Знай.uа
Маша Єфросиніна, фото: Знай.uа

Заощадите купу грошей: як не витрачати багато соняшникової олії, лайфхак для українців

З кожним днем українці все більше і більше відчувають зростання цін на певні категорії товарів. Це спровоковано, звичайно ж, війною і тим, що Україна за фактом заблокована в плані експорту своєї продукції. Як не можна до речі будь-якому українцеві прийдуться поради по тому, як ефективно економити продукти харчування без шкоди для себе і здоров'я.

Соняшникова олія в Україні, скріншот: Youtube
Соняшникова олія в Україні, скріншот: Youtube

Колишня прессекретарка Зеленського Юлія Мендель вийшла заміж і показала розкішні каблучки: "Вирішив піти на фронт"

Журналістка Юлія Мендель була прессекретаркою Володимира Зеленського з 2019 по 2021 рік. Дівчина встигла запам'ятатися всім своєю цікавою поведінкою, коли вона захищала президента від журналістів або ж фотографувалася з ним в "халаті". Зараз же Юлія Мендель похвалилася тим, що вийшла заміж.

Весілля Юлії Мендель і Павла Кухти, фото: zhvl_official
Весілля Юлії Мендель і Павла Кухти, фото: zhvl_official