ПриватБанк блокує зняття готівкових коштів з банківських карт. Саме на таку проблему поскаржився один з клієнтів фінустанови на порталі "Мінфін".

Клієнт заявив, що перебуваючи в Польщі хотів зняти кошти з картки, втім, банк заблокував цю операцію, пояснивши це перевищенням ліміту. При цьому клієнт зазначив, що до цього кошти з картки не знімав і відповідно не міг перевищити ліміт.

ПриватБанк, фото: скріншот з відео
ПриватБанк, фото: скріншот з відео

"Раз в цьому місяці спробували зняти 600 злотих-шишок. Приват написав: перевищення ліміту зняття готівки за кордоном. Тобто ліміт цей, значить, 0 грн 00 коп. таке відбувається з моєю карткою і з картою дочки не перший тиждень так само може статися і з вами", - йдеться у відгуку клієнта.

Співробітники ПриватБанку відреагували на виниклу проблему і відзначили, що обмеження встановлено на прохання місцевих банків.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Скрін minfin
Скрін minfin

"Через великий попит на готівку, в деяких регіонах, на прохання місцевих банків, встановлено додаткове обмеження на її зняття. Спробуйте, будь ласка, зняти кошти пізніше", - порадили в банку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть отримати миттєву допомогу в розмірі до 3000 грн: Міністерство соціальної політики назвало категорії осіб і суми виплат.

Також наш портал інформував, у Пенсійному фонді України повідомили про зміну порядку обчислення стажу окремої категорії осіб: які документи треба надати.

Крім того, наш портал повідомляв, ПФУ змінив умови обов'язкового державного пенсійного страхування: як тепер відбуватиметься сплата збору.