"Укрзалізниця" оголосила про запуск двох нових поїздів в якості експерименту. Куди зможуть відправитися українці вже з 8 червня, розповіли в пресслужбі компанії.

В "Укрзалізниці" заявили, що з 8 червня запускаються два "експериментальні" поїзди, які з'єднають Київ і Житомир. Дістатися з однієї точки в іншу можна буде всього за три години. Ціни на квитки стартують від 105 гривень у плацкарті, від 125 гривень у сидячому вагоні та від 189 гривень у купе. Відзначається, що вартість варіюється в залежності від дня тижня і фірмовості обраного вагона.

Укрзалізниця. Фото: Youtube
Укрзалізниця. Фото: Youtube

"З 8 червня ми в якості експерименту призначаємо два регіональні поїзди, які з'єднають столицю з Житомиром. Час у дорозі складе менше 3 годин за рахунок відсутності проміжних зупинок, як у звичайної електрички. Важлива перевага цих поїздів перед маршруткою: наявність вагонів купе для подорожуючих сім'ями і плацкарт для більш економної подорожі", - розповіли в "Укрзалізниці".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців застерегли від небезпеки, яка прийшла разом із сонячним літом: поширюється в інші органи.

Також наш портал інформував, українці можуть отримати миттєву допомогу в розмірі до 3000 грн: Міністерство соціальної політики назвало категорії осіб і суми виплат.

Крім того, наш портал інформував, роумінг без зайвих витрат, дешевий Інтернет і переклади без комісій: Шмигаль оголосив про приєднання України до єдиної зони ЄС.