Один з найбільших банків України ПриватБанк оголосив акцію для підприємців. Деякі щасливчики зможуть отримати гранти на розвиток своєї справи. Про це розповіли в пресслужбі установи в соцмережі facebook.

ПриватБанк активно розвивається і навіть в умовах війни робить все, щоб клієнти були задоволені сервісом. Не рідкість і вигідні акції. Так, у банку заявили, що українські підприємці мають шанс отримати гранти для розвитку своєї справи. Втім, для цього потрібно виконати деякі умови.

ПриватБанк. Фото: скріншот youtube
ПриватБанк. Фото: скріншот youtube

"Прийміть за допомогою POS-терміналу платежів на мінімум 20 000 гривень з карт Visa ПриватБанку. Слідкуйте за результатами на сторінці акції. Кожен місяць випадковим чином визначаємо 7 переможців для надання грантів і перераховуємо кошти на поточний рахунок підприємства", - розповіли в банку українцям.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У ПриватБанку підкреслили, що зареєструватися в акції необхідно до 31 Серпня 2022 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців застерегли від небезпеки, яка прийшла разом із сонячним літом: поширюється в інші органи.

Також наш портал інформував, українці можуть отримати миттєву допомогу в розмірі до 3000 грн: Міністерство соціальної політики назвало категорії осіб і суми виплат.

Крім того, наш портал інформував, роумінг без зайвих витрат, дешевий Інтернет і переклади без комісій: Шмигаль оголосив про приєднання України до єдиної зони ЄС.