Збірна України перемогла Шотландію у відборі на Чемпіонат світу-2022: для Ярмоленка та Зінченка залишився фінал

Середа, 1 червня 2022 року - збірна Україна продовжує свій шлях до групового етапу Чемпіонату світу з футболу, який повинен відбутися вже через пів року, в Катарі. У стартовий склад нашої команди потрапив Бущан, Караваєв, Забарний, Матвієнко, Миколенко, Степаненко, А також Руслан Малиновський, Андрій Ярмоленко, Олександр Зінченко, Віктор Циганков і Роман Яремчук.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Українкам у Польщі запропонували вакансії для чоловіків: зарплата вища на 40%

Через нестачу чоловічих рук у Польщі підприємства почали підлаштовувати робочі місця під жінок, які переїхали туди через війну в Україні. Таким чином роботодавці намагаються закрити вакансії для чоловіків, а також дати можливість українським біженкам працевлаштуватися в Польщі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Робота в Польщі, фото: zakordon.24tv.ua
Робота в Польщі, фото: zakordon.24tv.ua

Екстренер збірної України Андрій Шевченко разом з друзями зібрав 2 млн фунтів стерлінгів для ЗСУ: "Не втомлююсь дякувати"

Екстренер збірної України Андрій Шевченко всесвітньо відомий футболіст, він разом з іншими спортсменами взяв участь у заході, та зібрав 2 млн фунтів стерлінгів для ЗСУ. У своєму Instagram Андрій Шевченко розповів, що друзі організували аукціон та зіграли партії з гольфу, щоб зібрати допомогу для України. Він зробив фото з одним із учасників події, Джемі Редкнаппом та подякував всім, хто долучився до збору коштів.

Андрій Шевченко. Фото: Instagram
Андрій Шевченко. Фото: Instagram

Алан Бадоєв після втрати мами з "вбитим" поглядом зізнався, яких зусиль докладає, щоб посміхнутися: "Перемога над собою"

Український кінорежисер, продюсер і екс-ведучий шоу "Орел і решка" Алан Бадоєв розмістив нову фотографію, на якій він виглядає дуже сумним і пригніченим. Очі у артиста пониклі, позбавлені того ентузіазму і життя. Судячи з усього, він ще не відійшов від втрати рідної мами, про смерть якої він повідомив трохи більше тижня тому.

Алан Бадоєв, фото з Instagram
Алан Бадоєв, фото з Instagram

Чому в рашистських танках башта відлітає в "космос" після вибуху - навіть не приховують цього

Повномасштабна війна в Україні підходить до 100-денної позначки - понад три місяці воїни ЗСУ стирають з лиця землі російських окупантів і число їх смертей, за мінімальними даними, становить понад 30 тисяч осіб. Річ у тому, що російські проєктувальники скористалися дуже "крутим" конструктивним рішенням при створенні танків Т-72 - автоматичне заряджання. Снаряди розташовані в каруселі по колу, під екіпажем.

Російська техніка, фото: скріншот з відео
Російська техніка, фото: скріншот з відео