Українські підприємці звинуватили голову податкового комітету ВР Данила Гетманцева у зневажливому ставленні до бізнесу та низьких темпах зростання економіки та вимагають його негайного звільнення з усіх посад.

Ініціативна група підприємців, на чолі з главою CEO Club Ukraine вимагають відправити Гетьманцева у відставку через здійснення ним неефективної та шкідливої ​​економічної політики країни. Про це пише "Хвиля".

Данило Гетманцев, фото: babel.ua
Данило Гетманцев, фото: babel.ua

Сергій Гайдук, глава CEO Club Ukraine, у своєму відеозверненню зазначає, що спільнота, якій вже 10 років стала однією з найбільших бізнес-спільнот країни, зарекомендували себе як соціально-активний та відповідальний бізнес.

Він зазначив, що підприємці ініціювали та реалізували десятки соціальних та благодійних проєктів, одні з перших підключилися до підтримки армії у 2013-14 роках Та стали першими, хто створив благодійний фонд для підтримки українських медиків, коли сталася ковідна криза.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Від початку повномасштабного вторгнення РФ підтримують ЗСУ та ТрО, на що спрямовано лише на сьогодні вже кілька десятків мільйонів доларів.

[quote author=""]"22 травня 2022 року ми звернулися з відкритим листом до вас

Гайдук зазначає, що Гетманцев впродовж трьох років не зміг запустити економічну реформу, він повністю втратив довіру українського бізнесу, а якщо немає довіри – немає економіки, немає бізнесу.

Гайдук наголосив - це не "політична" та "проплачена кампанія", як її пізніше назвав Гетманцев, зневажливо назвав український бізнес "гусаками, яких треба обскубувати".

Підписати відкритий лист за відставку Гетманцева:
https://t1p.de/nvzwh

Приєднатись до звернення можна за посиланням: https://forms.gle/VV7evAgzqLdKPfM6A

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Мінсоцполітики заявили, що Українці можуть отримати миттєву допомогу у розмірі до 3000 грн.

Як повідомляв портал "Знай.ua", НБУ офіційно повідомив як будуть працювати банки на Трійцю 13 червня 2022 року.

Також "Знай.ua" писав, що призначення дострокової пенсії за віком: у ПФУ внесли зміни до закону й назвали категорії осіб.