У Київській військовій адміністрації почали зміцнювати столицю на випадок другого штурму: окупанти не прорвуться

У Київській міській військовій адміністрації знову заговорили про повторний наступ на столицю. Почали зміцнювати околицю на випадок ще однієї агресії. Микола Жирнов відвідав один з пунктів оборони Києва, і тим самим показав, як місто зміцнюють перед другим штурмом, який чисто теоретично може відбутися. Приводів для небезпеки сьогодні немає, однак, краще бути завжди підготовленими, щоб біда не наздогнала раптово.

Військові, фото: скріншот з відео
Військові, фото: скріншот з відео

В Україні на ринок надійшли перші партії черешні: як дорого обійдеться популярна ягода цього року

На український ринок нарешті надійшли перші партії черешні ранніх сортів з південних і західних регіонів країни. Продаж почався в той же період, що і в минулому році. Зараз реалізація ведеться виключно дрібним оптом на півдні по 60-65 грн/кг ($2,05-2,22/кг) і на Заході по 70-80 грн/кг ($2,39-2,73/кг). Такі ціни обґрунтовують окупацією південних областей країни. Наприклад, виробники Херсонської області практично не мають можливості поставляти свою продукцію в інші регіони України.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Черешня, фото: lifestyle.24tv.ua
Черешня, фото: lifestyle.24tv.ua

Надя Дорофєєва приховала голі попу з грудьми, поки українці розмріялися: "Притиснуся і не відпущу"

Шанувальники Наді Дорофєєвої виставили кілька її знімків, щоб відповісти на питання - хто що зробить відразу ж після перемоги над рашистами, які вторглися на територію нашої країни. На першому кадрі вона лежить повністю гола на траві, на задньому дворі свого будинку. Її попу прикривають шорти, а груди не видно, тому що лежить вона на животі.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

Рашисти перед камерою "готові" померти за країну, але від мобілізації біжать швидше за всіх: "Що заважає?"

В Україні повномасштабна війна триває вже більше трьох місяців. Вся увага росіян звернена до війни, в якій вони, через яскраву фантазію пропагандистів з державних телеканалів, перемагають, не знищують мирні українські міста і взагалі - працюють, як справжні професіонали. Російські блогери показують, наскільки їх народ дріб'язковий і не вміє відповідати за свої слова. За допомогою одного відео вдалося довести, що їхні чоловіки труси, які ховатимуться від військкоматів, якщо стартує загальна мобілізація.

Росіяни в інтерв'ю, скріншот: Youtube
Росіяни в інтерв'ю, скріншот: Youtube

"Снаряди підвезли. І це море розливане" – Арестович про ситуацію на передовій

Олексій Арестович розповів, як спрацювала підвезена зброя із Заходу. Відразу видно результат, "накриті" позиції ворога, і безжальні втрати.

"Накритий пункт під Ізюмом, накритий вузол зв'язку в Лимані. Накрито дві колони - 40 одиниць техніки в Херсонській області. Накриті танки Т-62 на розвантаженні, що в Херсонській області", - говорить він.

Олексій Арестович, фото: Instagram
Олексій Арестович, фото: Instagram