Володимир Зеленський нещодавно звернувся вдруге до спільноти Стенфордського університету. Він зазначив, що хоч і українські міста зруйновані і море заблоковано, Україна вільна.

Президент України додав, що міф про другу армію назавжди спростують, але нещадні орки продовжують вести війну і метою хочуть окупувати всю країну.

Зеленський виступив перед Європейською Радою. Фото: Telegram
Зеленський виступив перед Європейською Радою. Фото: Telegram

"Я знаю, що цей шлях буде дуже складним. Дуже болісним. Це буде шлях, на якому молоді люди будуть дивитися не на викладачів в університетах і не на своїх друзів з мирного життя, як це робите ви. А на побратимів в окопах. І на ворогів, яких видно в приціл або на відео з безпілотника розвідки. Але я знаю також, що для України на цьому шляху обов'язково настане етап, по якому почнеться мир. Зараз я використовую слова, які кожен і кожна з вас читають і чують дуже часто в засобах масової інформації, в книгах. "Боротьба за свободу", "міф", "російська армія", "війна", "пережили", "окопи", "шлях", "мир". Кожне з цих слів нібито відразу зрозуміле. Але чи всю їх глибину ви відчуваєте зараз?", - промовив Зеленський до громади Стенфордського університету.

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Президент розповів про шалену розмову з дружиною одного загиблого бійця

"Нещодавно був нагороджений один з наших льотчиків. Пілот бойової авіації. Один з кращих. Він загинув у боях за Україну. Коли я віддав його "Золоту Зірку" його дружині, Я сказав їй слова співчуття. Співчуття, що він пішов з життя. І у неї на очах виступили сльози", - заявляє президент.

Анджей Дуда і Володимир Зеленський, фото: Jakub Szymczuk
Анджей Дуда і Володимир Зеленський, фото: Jakub Szymczuk

Однак жінка зазначила, що її чоловік не "пішов". Він протягом тридцяти років знаходився в небі і зараз знаходиться там же. І після цих слів сльози виступили вже у Володимира Зеленського. Ці слова допомогли главі держави відчути, що смерті не вдалося підкорити цю сім'ю. Бо чоловік вічно буде живий для своєї коханої.

Зеленський зазначив на таких словах, як "небо", "життя", "смерть", "герой" і знову підкреслив, що кожен розуміє ці слова по-різному. Володимир Олександрович сказав, що на питання глибини цих слів американцям варто написати есе, в той час як для самого Президента ці слова відчуваються зовсім інакше. Він зазначив, що на це питання відповідає більш ніж 93 дні, намагаючись давати Україні все, щоб вистояти і перемогти.

@ze__president

#впсукраїни #героїневмирають #герой

♬ Emotional Cinematic Sad Violin and Piano - ISAo

Нагадаємо, Володимир Зеленський розповів, що повинна показати Європа Росії

Як повідомляв "Знай.ua", таролог відповіла, чи віддасть Україна під керівництвом Зеленського якісь території: "З якого бодуна повинна здавати?"

Знай.ua писав, Анджей Дуда розповів про готовність стати гарантом безпеки для України: "Ми просто зобов'язані"