СБУ зірвала провокацію від російської ФСБ: намагалися скомпрометувати місію ОБСЄ

Стало відомо про те, що ФСБ готували спеціальну операцію для того, щоб дискредитувати ОБСЄ. На щастя, її вдалося успішно зірвати. Повiдомили про це на сторінці Служби безпеки України в соціальних мережах. У відомстві розкрили деталі цієї провокації, і в черговий раз довели свій професіоналізм.

СБУ, фото: Facebook
СБУ, фото: Facebook

Українцям розповіли про повторний наступ на Київ, чи наважаться російські війська знову зганьбитися: "Стежимо за діями противника"

У Київській ОВА розповіли, чи буде російська армія знову наступати на українську столицю. Небезпека залишається, проте приводів для занепокоєння немає. Останнім часом по мережі все частіше з'являється інформація стосовно того, що росіяни знову готуються наступати на Київ. Однак, при цьому, ознак формування військ у прикордонних областях немає.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Гаубиця, ЗСУ. Фото: Facebook
Гаубиця, ЗСУ. Фото: Facebook

"Почалася Третя світова війна": пропагандистку Скабєєву "порвало" у прямому ефірі

Ведуча на пропагандистському каналі росТВ програми "60 хвилин" заявила, що Росія тепер воює не лише з Україною, а й із країнами НАТО, яких вона теж змушена "демілітаризувати". Варто зазначити, що наративи пропагандистів змінюються впродовж всіх трьох місяців війни, яку розпочала рф 24 лютого 2022 року.

скабєєва. Фото: Telegram
скабєєва. Фото: Telegram

Коли у 2022 році Трійця в Україні та як підготуватися до Зелених свят: обов'язкові обряди і строгі заборони

На 50 день після Великодня відзначається ще одне велике християнське свято Трійця, яке святкують упродовж трьох днів і називають ще Зеленими святами. У 2022 році православні християни святкуватимуть Трійцю 12 червня.

Зелені свята, фото: chortkiv.city
Зелені свята, фото: chortkiv.city

Дзідзьо слідом за Зібровим виправдався після звинувачень у виступі на весіллі під час війни: "Підставив мене"

Відомий український виконавець Дзідзьо (Михайло Хома), який розлучився зі співачкою Slavia після 7 років шлюбу, активно веде свій аккаунт і часто показує моменти зі своєї особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,6 мільйона чоловік.

Дзідзьо, фото: Instagram
Дзідзьо, фото: Instagram