Злата Огнєвіч зважилася розповісти, чому вибрала Задворного на шоу "Холостячка": "Я не пробачила, зробив мені боляче"

Українська співачка Злата Огнєвіч стала головною героїнею 2 сезону шоу" Холостячка " і у фіналі вибрала сумнівного Андрія Задворного, відносини з яким практично відразу після закінчення проекту завершилися. З учасників шоу Огнєвіч подзвонили Максим Тарапата, Дмитро Шевченко (якого Злата продинамила у фіналі) і Олег Плахотнюк. Коли Решетник поставив питання про Задворного, то Злата навіть не відразу зрозуміла, про кого йде мова. Вона сказала, що Андрій звичайно ж їй не дзвонив.

Андрій Задворний, фото: Instagram
Андрій Задворний, фото: Instagram

Клієнтів Приватбанку атакують шахраї: списують з рахунків всі гроші

Клієнти ПриватБанку страждають від витівок шахраїв. Так, одна клієнтка позбулася коштів відразу на 3-х картах через аферистів і ще залишилася належною банку. За словами жінки з її банківських карт, у тому числі з кредитки, було списано майже 71 тисячу гривень. Вона зазначила, що дані карт ні нікому не передавала і списання не підтверджувала.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

ПриватБанк, фото: znaj.ua
ПриватБанк, фото: znaj.ua

Володимир Зеленський заявив, що Україна вийде переможницею у війні з росією: "Питання часу"

Президент України Володимир Зеленський заявив, що впевнений у перемозі України у війні, яку розпочала росія. Він зазначив, що це лише питання часу і ціни. Про це він розповів в інтерв'ю для програми Nieuwsuur нідерландського каналу NOS.

Володимир Зеленський. Фото: YouTube
Володимир Зеленський. Фото: YouTube

Відкинутий Мішиною Олексій Тригубенко відволікся на іншу "холостячку" під час війни: "Гарячий період"

Олексій Тригубенко був героєм першого сезону "Холостячка" з Ксенією Мішиною. Мужина дійшов до фіналу і щиро закохався в актрису, але вона віддала перевагу Олександра Еллерта у фіналі. Злата Огневич у розмові з Гришею згадала, що в Чернівцях бачилася з Олексієм. Вона їхала до Варшави і за обідом її "зловив" Тригубенко, який займався там волонтерством.

Олексій Тригубенко, скріншот: Youtube
Олексій Тригубенко, скріншот: Youtube

Кубок Ліги чемпіонів - український: воротар Реал Мадрида Андрій Лунін нагадав всьому світу про головне

Реал Мадрид в 14-ий раз став переможцем Ліги чемпіонів, а Андрій Лунін скористався можливістю нагадати світу про Україну. Український воротар Андрій Лунін, який виступає за мадридський Реал опублікував фото з кубком, обгорнувши його в український прапор. Лунін вийшов з прапором на поле після перемоги його команди.

"Кубок чемпіонів з українським прапором. Зараз важливо, щоб не забували про нашу країну і про те, що відбувається!.."

Андрій Лунін, фото: as.com
Андрій Лунін, фото: as.com