В Австрії сталася жорстока бійка між групою чоловіків, які імовірно є українцями, і таксистами.

Інцидент стався 25 травня, біля одного з готелів Відня, в Австрії. Відео жорстокого побиття двох таксистів вже облетіло весь інтернет. Речник поліції Крістофер Верхняк стверджує, що нападниками були чоловіки з України, повідомили у виданні Heute.

Побиття таксистів у Відні, скріншот з відео
Побиття таксистів у Відні, скріншот з відео

За інфомацією, чоловіки вийшли з чорних позашляховиків з українськими номерами (BMW X5, Toyota Land Cruiser). Перед бійкою у них була суперечка з таксистами з приводу паркувального місця, проте в поліції також не виключають, що причиною стали політичні розбіжності.

На даний момент відомо, що двоє водіїв отримали кілька травм: у одного з них, який від удару втратив свідомість, підозрюють черепно-мозкову травму, в іншого – легкі забої.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Побиття таксистів у Відні, скріншот з відео
Побиття таксистів у Відні, скріншот з відео

Після бійки зловмисники втекли з місця інциденту. Є інформація, що в офісі президента вже дали вказівку встановити особи нападників.

У виданні "Дніпро оперативний" повідомили, що в бійці брали участь представники групи місцевого бізнесмена Олександра Петровського на прізвисько "Нарік", який виїхав з України на початку війни.

Крім того, на інцидент бурхливо відреагував австрійський політик, і в грубій формі "попросив" українців покинути країну.

Побиття таксистів у Відні, скріншот з відео
Побиття таксистів у Відні, скріншот з відео

Нагадаємо, чоловіки і дівчина побилися в переповненому метро, пасажири стали вибігати з поїзда: "Одягни маску"

Як повідомляв Знай.uа, військові знайшли методичку окупантів для спілкування з мирним населенням: у всьому звинувачувати владу і США

Також портал Знай.uа писав, знімали жорстокий напад на відео: 14-річну школярку побила група хуліганок по дорозі додому