Військові знайшли методичку окупантів для спілкування з мирним населенням: у всьому звинувачувати владу і США

Коли українські військові звільняли окуповані території, вони знайшли методичку, розроблену для російських військових. У ній написано, що потрібно говорити людям. Цю методичку знайшли в Димерці під Києвом. У ній детально розписано, що потрібно говорити мирному населенню. Російським військовим радили говорити: "Ми і українські і російські, а головне, що ми православні і ділити нам нічого".

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Ірина Федишин накинулася на Олега Машуковського, але забула головні рядки Біблії: "Створив не Адама і Адама"

На своїй сторінці в Instagram вона вирішила "скорегувати" смаки молоді, спробувавши очорнити відомого блогера Олега Машуковського. Вона попросила батьків простежити за тим, чи підписані їхні діти на "цю особу, яка маніпулює підлітками, займається булінгом і нав'язує нетрадиційні цінності". Вона стверджує, що люди вимагають толерантності до себе, але принижують людину, яка має іншу думку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Ірина Федишин. Фото: скрін youtube
Ірина Федишин. Фото: скрін youtube

6-річний Ілля з Маріуполя втратив батьків і написав листа Борису Джонсону: "Ми переможемо. Я хочу грати у футбол"

Британський прем'єр Борис Джонсон став одним з кращих друзів всієї України в період кровопролитної війни, яку розв'язала рф. Так як нещодавно Борис Джонсон написав відкритого листа до всіх українських дітей Ілля вирішив відправити свою відповідь британському прем'єру. 6-річний Ілля Костушевич залишився сиротою. Його батьки загинули в рідному Маріуполі під час ударів ракетних військ рф по місту. Вулиця І район, де жив маленький Ілля повністю зруйновані.

Даріо Срна та Ілля Костушевич. Фото: пресслужба ФК "Шахтар"
Даріо Срна та Ілля Костушевич. Фото: пресслужба ФК "Шахтар"

Володимир Зеленський присоромив світових лідерів, і назвав головну умову припинення війни: "Заграють з росією"

Президент України Володимир Зеленський в черговий раз висловився про умови припинення війни. Світу пора перестати загравати з російською федерацією. За словами президента, війну можна було б вже припинити, однак, світові лідери обрали інший варіант розвитку подій - вони заграють з росією.

Анджей Дуда і Володимир Зеленський, фото: Jakub Szymczuk
Анджей Дуда і Володимир Зеленський, фото: Jakub Szymczuk

Катя Осадча, Юрій Горбунов та Олександра Зарицька з групи KAZKA поділилися гарною новиною: "Зібрано 50 тисяч євро"

Українські зірки на міжнародному фестивалі забрали значну суму на підтримку кіно в Україні. Від України на фестиваль поїхали популярні ведучі юрі Горбунов, Катя Осадча та Олександра Зарицька, солістка гурту KAZKA. Як розповідала Катя, цього разу вони поїхали без знімальної групи з особливою місією-розповісти про трагедію України всьому світу.

Юрій Горбунов та Катерина Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов та Катерина Осадча, фото: Instagram

Дефіцит солі в Україні ліквідують, але вартість збільшиться майже вдвічі: які цінники побачимо в магазинах

У зв'язку із зупинкою роботи підприємства "Артемсіль" через бойові дії в Україні спостерігається дефіцит солі. Втім, вже скоро його ліквідують, але українцям слід готуватися до нових цін. За словами екперта, в українських магазинах вже з'являється Європейська сіль і залишки запасів. На даний момент оптові ціни варіюються від 10 до 14 гривень за кіло.

Супермаркет, фото: Знай.uа
Супермаркет, фото: Знай.uа