Компанія "Нова пошта" повідомила клієнтів про зміну тарифікації доставки документів по території України. Дана послуга користується великою популярністю, тому компанія робить все, щоб клієнти були задоволені. Скільки коштуватиме доставка, розповіли на офіційній сторінці компанії в соцмережі facebook.

"Нова Пошта" до війни була однією з найбільших компаній, що здійснюють доставку вантажів і посилок по Україні і за її межами. Навіть зараз компанія зберігає лідерство і продовжує працювати там, де це можливо.

Нова пошта. Фото: скрін youtube
Нова пошта. Фото: скрін youtube

Так, в "Новій пошті" повідомили про деякі "перестановки" в тарифах на доставку документів. Ця послуга користується великою популярністю, тому її намагаються зробити максимально зручною і вигідною для клієнта.

У компанії заявили, що встановлюють фіксований тариф на доставку документів - 45 гривень. При цьому не важливо куди доставляється посилка - в поштомат або відділення. Відзначається, що пакувальний конверт вже включений в тариф, тому клієнтам не доведеться його купувати окремо.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нова пошта. Фото: скріншот youtube
Нова пошта. Фото: скріншот youtube

"Зміна в тарифах №3-доставка документів коштує 45 грн:

  • так, в будь-яке працююче відділення або поштомат України;
  • так, будь-який з видів конвертів вже включений в тариф", - поінформували клієнтів.

Раніше Знай писав, у ПФУ повідомили про зміну порядку обчислення стажу окремої категорії осіб: які документи треба надати.

Також ми писали, українець був музикантом, бізнесменом, а тепер на фронті зі зброєю захищає Батьківщину - історії, які не залишають байдужими.

Крім того, ми повідомляли, Володимир Зеленський сказав, що вважатиме перемогою України і чого не очікував від Лукашенка: "Ми хочемо повернути все".