У компанії "Нафтогаз" розповіли, що буде з тарифами на блакитне паливо для населення. Чи зростуть суми в платіжках, відповіли в пресслужбі організації.

Нафтогаз встановив нові ціни на природний газ для підприємств теплокомуненерго відповідно до умови трирічних договорів, укладених минулого року за погодженням урядом. У зв'язку з цим в мережі почала поширюватися інформація, що ціни на опалення злетять і для звичайних споживачів.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" розвіяли побоювання, заявивши, що це не більше ніж маніпуляції, оскільки тарифи для українців будуть утримувати вже на чинному рівні.

Платіжка. Фото: скрін youtube
Платіжка. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У компанії додали, що стримувати зростання цін на газ будуть за рахунок частини міжнародної фінансової допомоги для України. Отримані кошти допоможуть компенсувати різницю між економічно обґрунтованими цінами та діючими тарифами для населення України.

"Прийнятий урядом законопроєкт передбачає, що частина міжнародної фінансової допомоги для України буде використана для стримування тарифів", - йдеться в повідомленні.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, роумінг без зайвих витрат, дешевий Інтернет і переклади без комісій: Шмигаль оголосив про приєднання України до єдиної зони ЄС.

Також наш портал інформував, у Міністерстві соціальної політики пояснили, як і в які терміни пенсіонери та люди з інвалідністю можуть отримати соціальні послуги під час війни.

Крім того, наш портал інформував, в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Міністерстві соціальної політики дали роз'яснення.