"Укрпошта" обслуговує мільйони клієнтів по всій країні, тому скандальні ситуації не рідкість. Так, в мережі поширилося відео з відділення пошти, де клієнтка дуже голосно висловила невдоволення якістю обслуговування. Ролик опублікували на сторінці puzyryok в tiktok.

На відео Жінка дуже голосно висловлює своє невдоволення чи то якістю обслуговування у відділенні "Укрпошти", чи то по особистій неприязні до співробітників. Клієнта вилізла на стіл, де обслуговують клієнтів і з гофрокартонним ящиком в руках почала вичитувати і ображати працівників.

Укрпошта. Фото: скрін youtube
Укрпошта. Фото: скрін youtube

"Ще раз на мене рот відкриєш, я тобі голову відірву. Короста. Знайшла кому рот закривати", - кричить жінка на відео.

Чути як співробітники відділення рекомендують жінці покинути приміщення, а чоловік, що стояв у черзі спробував зняти розлючену клієнтку зі столу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

@puzyryok

Reply to @tatia.f155204

♬ original sound - 🛴

У коментарях відразу ж активувалося обговорення інциденту. Деякі жартома припустили, що все через те, що у відділення не завезли марки, на які зараз великий попит.

"У цього шедевра є історія?", "Можна вічно дивитися на вогонь, воду і розборки в Укрпошті", "Шо тут у вас відбувається?", "Марки не завезли?",- пожартували в коментарях.

Коментар. Фото: скрін tiktok
Коментар. Фото: скрін tiktok

Раніше Знай писав, "Нова пошта" повідомила про зміни в тарифах: у скільки обійдеться доставка.

Також ми писали, українець був музикантом, бізнесменом, а тепер на фронті зі зброєю захищає Батьківщину - історії, які не залишають байдужими.

Крім того, ми повідомляли, Володимир Зеленський сказав, що вважатиме перемогою України і чого не очікував від Лукашенка: "Ми хочемо повернути все".