Коли українські військові звільняли окуповані території, вони знайшли методичку, розроблену для російських військових. В ній написано, що потрібно говорити людям.

Про це повідомила у своєму Telegram-каналі Меланія Подоляк.

Публікація Меланії Подоляк. Фото: скрин Tlegram

Цю методичку знайшли у Димерці під Києвом. В ній детально розписано, що потрібно говорити мирному населенню.

Російським військовим радили говорити: "Ми й українські та російські, а головне, що ми православні й ділити нам немає чого".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Слова "пристрелили", "вбили" або "ліквідували" окупантам рекомендували використовувати формулювання "проблема була вирішена".

Фото: https://t.me/melaniyapodolyak/736

Також окупанти мали у всьому звинувачувати українську владу в особі Петра Порошенка та чинного президента, Захід та США.

Фото: https://t.me/melaniyapodolyak/736

А наявність зброї вони мали пояснити так:

"Не бійтеся, ми тимчасово заміщаємо поліцію, яка втекла. На вулицях мародери і злочинці, яких випустив Зеленський, видавши їм зброю".

Також свою присутність на території України вони мали пояснити тим, що привезли гуманітарку.

Нагадаємо, воїн-підприємець відповів Гетманцеву за порівняння бізнесменів з "гусаком": "Хай приїде, кого він тут общипувати зібрався?"

До слова, запровадження візового режиму для росіян: президент Володимир Зеленський відповів на петицію.

Раніше ми писали, що окупант грабував квартиру українців та вирішив зазнімкувати себе на Polaroid: фото проявилось пізніше