Компанія "Нова пошта" попередила клієнтів про зміни в тарифах. У скільки обійдеться доставка розповіли на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі facebook.

"Нова пошта" заявила про зменшення вагової градації для полегшення розрахунку вартості доставки. Так, якщо раніше було 7 вагових категорій, то тепер тільки 3. За невеликі посилки (до 2 кг) доведеться заплатити 60 гривень. За середні (до 10 кг) і великі (до 30 кг) доведеться викласти 80 і 120 гривень відповідно.

Нова пошта. Фото: скрін youtube
Нова пошта. Фото: скрін youtube

Також в компанії порадували невеликим, але приємним бонусом. У разі відправлення одягу клієнти отримуватимуть пакувальний пакет абсолютно безкоштовно.

"Тепер замість 7 вагових категорій посилок, вводимо всього 3:

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще
  • мала (до 2 кг) - 60 грн;
  • Середня (до 10 кг – - 80 грн;
  • велика (до 30 кг) – 120 грн.

Як і в тарифах на доставку в поштомат, оціночна вартість до 500 грн вже включена. І ще не великий бонус. Якщо відправляєш одяг, то безкоштовно отримаєш пакет на 0.5 кг, 1 кг або 2 кг", - повідомили клієнтів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українців хочуть позбавляти громадянства під час воєнного стану: перелік поважних причин для перебування закордоном.

Також ми писали, українець був музикантом, бізнесменом, а тепер на фронті зі зброєю захищає Батьківщину-історії, які не залишають байдужими.

Крім того, ми повідомляли, Володимир Зеленський сказав, що вважатиме перемогою України і чого не очікував від Лукашенка: "Ми хочемо повернути все".