Клієнтів ПриватБанку попередили про повернення плати за популярну послугу 3 1 червня, яка торкнеться тисяч українців.

Про це повідомила пресслужба банку.

Скрін, відео YouTube ПриватБанк
Скрін, відео YouTube ПриватБанк

Згідно з повідомленням банку, з 1 березня по 1 червня клієнти банку отримали кредитні канікули. Що це означало для власників кредитних карток?

В період з 1 числа березня по 1 червня банк ввів пільгові умови, а саме:

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще
  • не потрібно було вносити обов'язковий мінімальний платіж, який залежить від наданої суми кредиту;
  • банк не штрафував за прострочені кредитні платежі;
  • відсутність відсотків за користування кредитом;
  • бак надав можливість клієнтам безплатно користуватися кредитними коштами.

У банку зауважили, що така пропозиція зроблена з метою підтримання клієнтів, особливо тих, хто опинився на окупованій території або потрапили у складну життєву ситуацію.

А також працівники фінансової установи нагадали про необхідність, по можливості, сплачувати взяті кредити.

Проте, у квітні банки змінив умови кредитних канікул, мотивуючи це тим, що банківській системі теж потрібно працювати. 1 квітня клієнтам повернули деякі тарифи, але за зниженим тарифом - 1,7%.- це у два рази менше, ніж було в лютому 2022 року.

Проте, кредитні канікули будуть завершені 1 червня, тому власникам кредитних карток треба буде заздалегідь продумати сплату відсотків у повному обсязі згідно з договірними умовами та вносити обов'язкові платежі.

Нагадаємо, українцям розказали, в яких банках можна відкрити пенсійні рахунки.

До слова, ПриватБанк без пояснень заблокував карту клієнта, позбавивши його зарплати: "Залишили без засобів до існування".

Раніше ми писали, що українка з карткою ПриватБанку втратила пенсію за пів року через шахраїв: " Нічого не можу купити".