Варто зазначити, що це не вся сума. Стало відомо, скільки надійшло коштів до бюджету України завдяки пошуковій системі Google. Про перші надходження розповів голова податкового комітету Верховної Ради Данило Гетманцев на своїй сторінці в Telegram.

Як відомо, Верховна Рада у червні 2021 року ухвалила закон про "податок на Google". Згідно з прийнятим законом інтернет-гіганти, що працюють в Україні, мають сплачувати податок до держбюджету.

Таким чином бюджет України має поповнюватися коштом сплати нерезидентами податку на додану вартість від надходжень від електронних послуг, які постачалися на митній території України.

За інформацією Гетманцева сайт OnlyFans сплатив до бюджету податків на суму 305 тис. дол. "Внесок індустрії розваг у фінансування нашої Перемоги. 😎Очікуємо наступні!" - написав він.

Допис Данила Гетманцева. Фото: скрин Telegram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

даний ресурс надає доступ розважального контенту повнолітнім особам. Користувачі ресурсу отримують послугу в обмін на щомісячний внесок, 80% від таких грошових надходжень отримує той, хто створює контент, а платформа отримує 20%.

Популярне видання The New York Times зазначило, що сервіс OnlyFans допоміг змінити індустрію розваг для повнолітніх осіб завдяки тому, що виконавці можуть заробляти на створеному ними контенті.

Нагадаємо, щомісяця Україна потребує 7 мільярдів доларів для погашення дефіциту державного бюджету, - Олександра Решмеділова.

До слова, пенсії під час війни: у ПФУ пояснили звідки братимуть гроші на виплати.

Раніше ми писали, що українці відправили Сергію Притулі 700 мільйонів гривень, ведучий впевнений, що кінець війни не скоро: "Сидіти і курити бамбук"