Перша леді України Олена Зеленська активно веде свої акаунти в соціальних мережах і частенько розповідає про важливі новини. Також вона не забуває ділитися успіхами своїх проектів про безбар'єрність в країні і встановлення аудіогідів по всій Європі. В Instagram на дружину президента підписано майже 3 мільйони людей.

Олена Зеленська в черговий раз розповіла про важливість психічного здоров'я і підтримки постраждалим під час війни і перейшла до дій - в Україні запускається національна програма з надання такого роду допомоги.

"Говорила про це на сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я, найвищого керівного органу ВООЗ @who – нашого партнера в розпочатому. З їхніми експертами та досвідом створимо власну унікальну програму психологічної допомоги", - заявила дружина президента.

Олена Зеленська, скріншот з відео
Олена Зеленська, скріншот з відео

Перша леді зазначила, що відновлення психічного здоров'я є ще одним важливим завданням, а постраждалі люди від окупації, а також вимушені біженці, потребують такої ж реабілітації, як і бійці з передової.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Це амбітне завдання – перетворити стрес і біль на силу й наснагу, зло на добро. Та хіба не це робить уся Україна вже три місяці? Тож продовжуємо. До перемоги", - написала Зеленська.

Нагадаємо, Олена Зеленська подякувала полякам за допомогу біженцям і запросила їх в мирну Україну після перемоги: "Дуже пощастило з сусідом"

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський розповів про нові стратегічні завдання України: "Мати договір з безпеки"

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська зізналася, чи "чаклує" над публічними текстами чоловіка для народу: "Це мені вже не під силу"